G4Media.ro

Un ambulanțier sibian intrat în flăcări pentru pacient: „A fost o reacție…

Sursa foto: Turnul Sfatului

Un ambulanțier sibian intrat în flăcări pentru pacient: „A fost o reacție normală, adrenalina de moment”

Pentru sibianul Emil Dădăcus 11 august va rămâne una memorabilă, după ce a reușit să salveze o viață. Fără să stea prea mult pe gânduri a spart un geam și a intrat într-o casă de unde a salvat un bărbat în vârstă de 55 de ani, răpus de fumul dens, relatează Turnul Sfatului.

În cursul zilei de astăzi, 11 august, în urma unui apel la 112, dispeceratul unic a trimis de urgență un echipaj de tip B, de la SAJ Cisnădie, în localitate, la un incendiu care se manifesta la o casă.

În momentul sosirii, echipajul SAJ a fost informat de o femeie care se autoevacuase din imobil că tatăl ei este încă în casă. În acel moment, ambulanțierul a spart un geam și dând dovadă de curaj și stăpânire de sine a întrat în imobilul aflat in flăcări și a evacuat bărbatul în stare de inconștiență, pe brațe, fiind ajutat de un vecin și o colegă de lucru, Mirela Toader-Seciu.

„Incendii de o asemenea anvergură nu am avut niciodată. (…) A fost o reacție normală, adrenalina de moment. A fost una dintre cele mai intense intervenții, colega mea m-a ajutat enorm, am făcut o echipă bună”, a declarat bărbatul pentru Turnul Sfatului.

Victima în vârstă de 55 ani aflată în stare de inconștiență a fost preluată de către un echipaj Smurd  C1 și transportat intubat la UPU Sibiu. După ce a scos victima din casă, geamurile clădirii au explodat.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Felicitari salvatorului.

  2. Acum nu mai este d-ala cu salariu și pensie nesimțită???