G4Media.ro

Un al nouălea colonel rus a fost ucis în Ucraina / Colonelul…

Sursa foto: liberoquotidiano.it

Un al nouălea colonel rus a fost ucis în Ucraina / Colonelul Alexander Bespalov, comandamentul Regimentul 59 de tancuri de gardă a fost înmormântat în orașul Ozersk

Colonelul Alexander Bespalov, comandamentul Regimentul 59 de tancuri de gardă este cel de-al nouălea colonel rus care a fost ucis în urma atacării Ucrainei, anunță Independent. A fost înmormântat în orașul Ozersk și nu există informații legate de moartea lui.

Ucraina estimează că alți 19.000 de soldați ruși au fost uciși, deși NATO estimează cifra undeva între 7.000 și 15.000.

În comparație, Uniunea Sovietică a pierdut doar cinci generali și 15.000 de militari în timpul a 10 ani de lupte în Afganistan, în anii 1980.

Decesul ofițerilor de rang înalt a pusă pe seama faptului că s-au apropiat de linia frontului în încercarea de a susține moralul scăzut din rândul soldaților, care s-au trezit cu o rezistență mult mai mare decât fuseseră avertizați.

Capacitatea Ucrainei de a viza astfel de comandanți se spune că se datorează faptului că armata rusă a fost forțată să folosească canale de comunicare necriptate, expunând efectiv locațiile lor informațiilor vestice.

Vorbind despre pierderile totale ale atacatorilor, Oleksiy Arestovych, consilier al șefului administrației prezidențiale a Ucrainei, a declarat vineri că țara a încercat să returneze cadavrele a 3.000 de soldați în Rusia la începutul războiului, dar Moscova a refuzat.

Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei a creat de atunci un site web și un canal Telegram pentru ca rușii să caute fotografii cu morți și prizonieri de război.

 

Sursa foto: liberoquotidiano.it

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

23 comentarii

 1. Ti-o tras-o, bulane! Ai crezut că dacă ești colonel, poți să faci colonie în Ucraina…

  • La cat mai multe bestii bolsevice. Scaraotchi are nevoie de ajutoare in iad, sa intretina focul la cazanele cu smoala. Mai ales ca acum a pregatit un cazan mare, mare de tot, in care sa-i vare pe Putin si derbedeii din jurul lui.

 2. Chinga tu madre en Ucraina, pendejo.

 3. Acelasi citat si pentru Kakalin.

 4. Asta-i armată de putere mondială ? 😀

 5. S-a deschis sezonul la omorat ofiteri bulani in Ucraina! NATO, mergem si noi?

  • Tu mergi? Știi să sapi un adăpost individual din genunchi? ( ca altfel te omoară Ivan in 2 minute). Știi câte kile are un AKM și cam cum e reculul? Aaaa, ești la coadă la KFC și crezi că vor merge alții? Nu, băiete … E nevoie și de de-ăștia ca tine în prima linie, dacă intelegi. ce.vreau să spun…

  • stiu ca armata rusa se crede inca in 1940 dar armele folosite, tacticile si strategiile au mai evoluat de atunci pentru restul armatelor.
   AKM a fost folosit in 1959 iar adaposturile individuale nu se mai folosesc de cateva zeci de ani.
   cand armata rusa face razboi ca acum 80 de ani nu trebuie sa te mire ca rezultatul e infrangere dupa infrangere. nu mai e deajuns sa sacrifici soldati su sutele de mii ca sunt mai ieftini ca munitia inamicului !
   de asta au ajuns sa bombardeze civili, pentru ca militar nu sunt in stare sa faca fata nici cand au superioritate de 10 la 1 !
   iar daca subofiterii si ofiterii inferiori nu au voie sa ia nici o decizie sau le e frica de consecinte atunci e clar ca generali si colonei trebuie sa ajunga in fruntea trupelor unde sunt tinte usoare pentru adversar.
   numai rusii se gandesc inca la soldatii lor ca fiind carne de tun, o resursa fara valoare, la fel ca munitia sau ratiile de hrana.

  • Apreciez răspunsul, deși cred că e o ușoară . confuzie între tranșeu și adăpost individual, care ( da, în condiții primitive, dar asta e! ) va fi necesar în condițiile luptei tradiționale. Astea sunt datele, asta e realitatea din teren. Numai bine!

 6. Rusia sângerează , a pierdut mai mulți soldați decât in ani de război in invazia Afganistanului…pana acum a invadat tari mici si slabe si propaganda pentru rușii de acasa mergea bine. Sa-i ferească sfântul de puterea de foc NATO …dacă continua agresiunile…

  • astia maraie la NATO cum maraie pechinezul meu la cainii lupi , nu are sanse da vrea sa para si el important!

 7. Încă unu…… lui Putin nu ii pasă, e la fel ca Stalin încă unu …… trimite alți 2 în locul lui. Halucinant , au trecut 80 de ani și tot mentalitatea aia o au, nu prețuiesc viata omului. Putin nu a înțeles ca Rusia în al 2-lea război mondial a fost o super putere datorita sprijinului dat de SUA…….. acum se vede cât de superputere este și de ce este capabilă.

 8. Deși a fost înmormântat nu exista date despre moartea lui!
  Poate a murit după ce s-a întors.
  …din cauze naturale.

 9. Fiți profesioniști, nu ca majoritatea fițuicilor mainstream din Europa, Anglia și Sua. Cel puțin 2 „generali” „uciși” apar în zeci de filmări ulterioare propagandei ucrainiene: Magomed Tushaev (cecenul …cu convoiul de 54 de tancuri cică) și Andrey Mordvichev. Majoritatea „trofeelor” nu sunt confirmate (doar 2)…unele trusturi au ales sa investigheze afirmatiile ucrainienilor…

 10. Trebuie vânate familiile soldaților ruși.

 11. Sa ne K@ k@m cu stropi pe crucea invadatorului!

  • Lasă tov Cioby nu mai plânge, glumește băiatul ăsta 😂😂😂
   Apropo, vezi că numele lu’ matale se scrie Csabi, nu te-a invatat mama lu’ matale ? 😂😂😂

 12. Bai coyobi da sa mor io ai comportamentul asta de cresa si ai pretentii sa te bage lumea in seama. „Screenshot-ul ramane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!” si stim o treaba ca ai pus mai multe semne de exclamare numai sa iti exprimi tu bambilicii de la cap. 🤣🤣🤣

 13. a facut screenshot si cand vor venii stapanii sai rusi o sa le arate ce productiv a fost ! plus ca g4 va fi condamnat in baza screenshotului unui decerebrat !

 14. Nici acum nu mai cred rușii de rând că este război? Atunci de ce se întorc în coșciug sau saci negri bărbații din operațiunea specială??!! Toți rușii trebuie expulzați din Europa în Rusia dacă îl ascultă doar pe Putin