G4Media.ro

Un adolescent care a slăbit 50 de kg în 10 luni, internat…

Sursa foto: Pixabay

Un adolescent care a slăbit 50 de kg în 10 luni, internat la cardiologie, în Iași / A fost transferat cu un elicopter din Botoşani după ce a ajuns la spital anemic și cu afecțiuni ale inimii / Pentru a slăbi, a luat pastile de pe un site

Un adolescent internat la Iași după ce a slăbit 50 de kilograme, începe să-și revină, anunță medicii citați de Ziarul de Iași. Acesta a urmat timp de 10 luni un tratament cu pastile pentru slăbit văzut pe internet. Părinții au explicat că a făcut asta din cauza felului în care era tratat în școală de ceilalți copii.

Adolescentul se află în continuare internat la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi, starea sa fiind una staţionară.

„Este internat în secţia de Cardiologie şi primeşte tratament specific patologiei”, a precizat Alina Belu, managerul Spitalului de Copii „Sf. Maria”. Adolescentul a fost transferat cu un elicopter de la Botoşani la Iaşi după ce a ajuns la spital cu probleme de echilibru, lipsit de putere, iar medicii au observat că ar fi vorba şi de alte afecţiuni, inclusiv la nivelul inimii.

Acesta ar fi luat decizia de a slăbi după ce în urmă cu un an cântărea aproape 100 de kilograme. În demersul său a folosit inclusiv suplimente alimentare pentru slăbit, care l-au adus la un pas de moarte.

Specialiştii ieşeni în nutriţie au explicat că nu există remedii şi tratamente miraculoase pentru scăderea în greutate şi că produsele pentru slăbit care pot fi găsite în mediul online sunt periculoase pentru sănătate. De asemenea, curele drastice pentru slăbit pot avea urmări pe toată durata vieţii, mai spun specialiştii, de la afectarea unor organe, cum ar fi inima, până la dezechilibre hormonale grave.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. In toată lumea piața suplimentelor alimentare si a dispozitivelor medicale este o JUNGLĂ!
    In SUA 80% dintre suplimente nu au ce/cat spun. Nu mai spun că 95% nu au studii acceptate de lumea medicală care să le dovedească eficiența. Spre exemplu un supliment ultra folosit la noi pentru ficat are in spate un studiu in care a luat analizele unor alcoolici inainte de intervenție, le-a dat produsul, le-a scos alcoolul si după câteva luni le-a refăcut analizele. Culmea, acestea arătau mai bine!
    Apoi sunt suplimentele „naturale” pentru potența ce conțin Viagra, care are efectele ei adverse, dar de care utilizatorii nu sunt informați.
    Junglă!

  2. Problema suplimentelor e ca l-au ajutat pe tanar sa suporte genul ala de cura de slabire drastica. Cum poate sa impinga lucrurile de la aproape 100 la sub 50 kg? Orice slabire brusca nu va reduce doar stratul de grasime, va ajunge sa consume si muschii. Cu cat e facuta mai brusc, cu atat si muschii sunt „canibalizati” de catre corp in efortul de a obtine energia lipsa cand primesti prea putine calorii din alimentatie. Inclusiv muschii inimii, de unde si problemele de inima aparute.

  3. Cum se numesc pastilele cu care a reușit sa slăbească tânărul de la Iași ?