G4Media.ro

UDMR: Comasarea alegerilor nu schimbă nimic. Pentru noi, miza este interesul maghiarilor…

Sursa: Facebook/ UDMR/ Autor: Bethlendi Tamás

UDMR: Comasarea alegerilor nu schimbă nimic. Pentru noi, miza este interesul maghiarilor din România

După ce PSD și PNL au anunțat comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale, în iunie, UDMR transmite că decizia nu-i influențează în niciun fel.

„Nu ne este teamă, noi ne-am făcut treaba, chiar bine în anii trecuți, astfel că stăm în fața comunității noastre cu mult curaj. Comasarea alegerilor nu schimbă miza: trebuie să continuăm să apărăm interesele maghiarilor din România și în 2024”, a transmis UDMR.

Formațiunea politică maghiară mai arată că vrea să câștige cât mai multe posturi în administrația locală în urma alegerilor locale și că trebuie să își mențină reprezentarea în Europa. „Aceasta este singura modalitate de a ne proteja comunitatea de extremiștii români: dacă noi suntem în fruntea comunităților noastre, dacă avem o reprezentare puternică la București și la Bruxelles.S-a vorbit prea mult despre jocuri de putere în ultima vreme, dar cei cărora nu li s-a acordat deloc timp sunt cetățenii. Anul acesta ar trebui să vorbim despre dezvoltarea localităților noastre și despre viitorul Uniunii Europene, nu despre jocuri politice.  În mijlocul atâtor zgomote, cred că avem nevoie de voci clare și credibile, iar noi suntem și vom fi așa”, a transmis UDMR.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Ar fi cazul ca UDMR sa ia o pauza de 4 ani.

  2. „maghiarii sa-si RECAPETE Ardealul”? Ciopartirea tarii? Da, USL-ul este o „Hidra” (cum bine arata statuia aia expusa in Iasi), dar votul i.m.b.e.c.i.l. al 30% si absenta n.e.s.i.m.t.i.t.a. a 45%-50% dintre noi, nu justifica asemenea „sentimente”. Cumplit, revoltator si nejustificat comentariul dvs.! Sper sa nu fiti mai multi „ganditori” d-astia!

  3. Sigur au vrut să spuna: să apere interesele maghiarilor în România, nu din România.