G4Media.ro

Ucrainenii din Herson primesc certificate și plăcuțe de înmatriculare rusești pentru autoturismele…

Sursa foto: Pixabay

Ucrainenii din Herson primesc certificate și plăcuțe de înmatriculare rusești pentru autoturismele lor / ”Pentru a înmatricula un vehicul nu este nevoie de inspecție tehnică”

În regiunea Herson se vor emite numere rusești cu codul de regiune 184, anunță agenția de știri rusească TASS.

Înlocuirea permiselor de conducere în stil ucrainean cu cele rusești a început la Herson, în plus, locuitorii de aici vor primi numere rusești pentru mașinile lor, cu codul de regiune 184. Cei cărora li s-a eliberat deja un pașaport rusesc vor putea obține noi drepturi, a declarat sâmbătă un reprezentant al poliției rutiere ruse.

„Serviciul de stat pentru înlocuirea permisului de conducere va fi oferit în primul rând cetățenilor Federației Ruse care și-au schimbat deja pașapoartele cu pașapoartele rusești. <…> Cetățenilor Federației Ruse li se vor elibera numere în stil rusesc cu codul de regiune 184. Dacă cetățenii Ucrainei au predat deja pașaportul ucrainean, dar nu au primit încă unul rusesc, vor primi plăcuțe de înmatriculare temporare cu stema regiunii Herson”, susține polițistul.

În plus, înregistrarea vehiculelor din Herson se efectuează conform unei proceduri simplificate, fără a trece inspecțiile tehnice.

„Pentru a înmatricula un vehicul, înregistrarea este acum simplificată aici, nu este nevoie să treci de inspecție tehnică”, a spus un reprezentant al Inspectoratului Auto de Stat.

Aceste servicii pot fi obținute la primul departament de înregistrare și examinare inter-district al poliției rutiere rusești din Herson, care a fost deschis sâmbătă.

La mijlocul lunii martie, Ministerul rus al Apărării a raportat că regiunea Herson se afla sub controlul complet al trupelor ruse. La sfârșitul lunii aprilie s-a format acolo o administrație militară, care guvernează regiunea.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Pai nu ti trebuie inspectie ca urmatorul pas ai fi vanzarea automobilelor noi 2022 la standardele 1980 din uniunea sovietica. Ce e aia inspectie tehnica ?

 2. Astia nu erau sub controlul Kievului????
  Tot cita g4 un guvernator ucrainian al Hersonului!!
  Aaaa, m am prins era propaganda!!!!!

  • Vine imediat ofensiva ucraineană, o să-ți plouă cu rachete în cap, rusule.

  • Nu te pune frate cu asta, stie tot, cine-i rus, cate copeici primeste fiecare care posteaza p-acia. Nu poti scapa de ciocanelul lui, e ca un judecator. Unul suprem. E mai tare decat contrainformatiile. Nu-i convine vreo idee: bam, esti rus! Nu stiu de ce se opreste doar la rusi, iti dai seama ca stie si toti chinezii si coreenii (aia din nord) si eventual si cubanezii.

 3. Rusia, mai clasica ca Romania, foloseste himene pe post de ciorapi.

 4. Mai lasati oamenii in Cherson in pace. Au renuntat la Sfantul Ze ca asa e sezonul. E luna august, sezonul cand adevaratii patrioti, condusi de Misu balbaci si Lucretiu Patrascannu, intorc glorios armele.

  Se mai devalorizeaza si valorile euroatlantice cand pleaca fortele „eliberatoare”.

  • N-au renuntat ei , s-au trezit intr-o zi intr-un lagar de unde nu pot pleca decat catre un lagar si mai mare pe nume „Rusia”.

 5. Bieții oamenii ce oră să facă cu bolș evici pe cap? Ce au făcut și românii după 45, unii la Aiud, Gerla si Periprava,alții ca tații domnilor politicieni de vârf, Petre Roman,Oprescu sau Rafila, colonei,generali.

  • In Rusia nu se da pomana.

  • Mercenarii si guzganii kgbistului suprem .. sunt mai ghertzoi si mai nemilosi,decât bolsevicii Stalinisti .. 🇷🇺👹