G4Media.ro

Trei fermieri din Arad, amendaţi cu 80.000 de lei după ce pe…

Sursa foto: Pexels / Pixabay

Trei fermieri din Arad, amendaţi cu 80.000 de lei după ce pe terenurile lor au fost descoperite zeci de animale sălbatice otrăvite

Trei fermieri din județul Arad s-au ales cu amendă și dosar penal după ce pe terenurile lor au fost descoperite animale sălbatice otrăvite, transmite Radio Timișoara, citat de Rador.

Cei trei fermieri au fost amendați cu 80.000 de lei, după ce pe terenurile lor au fost descoperite cadavrele a zeci de animale sălbatice.

În plus, fermierii au interdicție să mai împrăștie subtanțe chimice pe câmpurile pe care le lucrează, după ce controlul autorităților a arătat că nu aveau toate actele necesare folosirii substanţelor.

Garda de Mediu a depus plângere penală pe numele celor trei fermieri, care lucrează, în total, aproximativ 2.000 de hectare de terenuri.

Ancheta vizează fermieri din zona comunei Secusigiu, unde au fost descoperite cadavrele a peste 40 de căpriori, iepuri si vulpi.

În februarie, alte zeci de cadavre de căpriori au fost descoperite și in alte zone ale județului Arad, cum ar fi Caporal Alexa, Curtici, Nădab şi Olari.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Cam puțin!

  2. Bravo fermierilor romani, daci adevarati, adevarati patrioti! Ce frumos otraviti si mancarea pe care o vindeti la piata ca fiind „naturala”, romaneasca, „cu gust”. Ne mai intrebam de ce ne imbolnavim…ar trebui sa le fie confiscate terenurile. Otravurile cu care au imbibat pamantul, vor ramane acolo cu anii.