G4Media.ro

Trecere de pietoni între două terenuri agricole, care duce în șanț. „Cineva…

Trecere de pietoni între două terenuri agricole, care duce în șanț. „Cineva o să traverseze și o sa intre într-un lan de porumb”

O trecere de pietoni a fost amenajată pe o șosea care străbate un un câmp. Trecerea duce în șanț, relatează digi24. Se întâmplă în județul Iași, unde marcajul proaspăt leagă două terenuri agricole. Nu sunt trotuare în zonă și nu sunt drumuri care să se intersecteze cu cel principal.

Reabilitarea drumului județean din comuna ieșeană Movileni, o lucrare așteptată de oameni, i-a nemulțumit pe aceștia când au văzut că a fost trasată o trecere de pietoni care nu duce nicăieri.

De-o parte și de alta a trecerii de pietoni care leagă două terenuri agricole din comună sunt rigole, transmite reporterul Digi24. Nici măcar nu au fost amenajate podețe. Prin urmare, pietonii ar trebui să treacă prin șanțuri dacă își doresc să traverseze pe aici.

Oamenii din zonă se declară nenumulțumiți:

  • -E un câmp și aici, uitați, e teren agricol. Cineva o să traverseze și o sa intre într-un lan de porumb, presupun. Nu știu cum ar putea sa treacă peste rigola asta, atât de adâncă, un copil.
  • -Au făcut-o degeaba, efectiv. Nu știu cum s-au gândit sa o facă aici. Pur și simplu au făcut-o ca să fie. * -E fără sens, fără sens. Efectiv, fără sens. – Se poate traversa pe acolo? Cum e pentru pietoni, pentru șoferi? – Cine traversează pe acolo? Câinii, oile?
  • -E caraghioasă, ca toate chestiile astea făcute de drumari la noi. Și nu e singurul exemplu. La un kilometru distanță, scenariul se repetă. Ligia Pricopi, jurnalist Digi24: În satul Iepureni din aceeași comună, o trecere de pietoni asemănătoare a fost trasată tot dintr-un șanț în altul. În acest capăt al trecerii, după cum se poate vedea, este tot câmp.

Citește mai multe pe digi24.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...