G4Media.ro

Traficul de călători pe ruta București-Arad, întrerupt după o defecțiune la un…

Sursa foto: CFR Marfă, Facebook

Traficul de călători pe ruta București-Arad, întrerupt după o defecțiune la un tren de marfă în stația Baru Mare/ Timpul estimat pentru remediere depăşeşte 160 de minute

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă, sâmbătă seară, că traficul feroviar de călători este întrerupt pe relaţia Baru Mare – Crivadia, din cauza unui tren privat de marfă care, la intrare în staţia Baru Mare, şi-a rupt pantograful şi a provocat un deranjament major la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact, pe ambele fire de circulaţie, între cele două staţii, transmite News.ro.

”Personalul feroviar al SRCF Timişoara este deja prezent pe teren, unde intervine cu drezina pantograf pentru înlocuirea componentelor avariate, inclusiv a liniei de contact”, a transmis, sâmbătă seară, CFR, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că trenurile IR 1823, care circulă în relaţia Bucureşti – Arad, şi R 2710, care circulă pe relaţia Simeria – Petroşani, au fost oprite temporar în gările Băniţa şi Pui, pentru a se asigura accesul drezinei pantograf.

”Precizăm faptul că, pentru remedierea deranjamentului major provocat de trenul privat de marfă, intervenţiile sunt estimate la cca 160 de minute. În acest context, operatorul naţional de transport feroviar de călători – CFR Călători – a fost anunţat că se poate asigura continuitate în circulaţia trenurilor doar dacă trimit o locomotivă Diesel pentru dublarea garniturilor, pe relaţia respectivă”, a mai transmis compania.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...