G4Media.ro

Trafic restricționat pe Calea Dorobanți, din cauza unui incendiu/ Arde mansarda unei…

sursa foto: ISU BIF

Trafic restricționat pe Calea Dorobanți, din cauza unui incendiu/ Arde mansarda unei clădiri

Traficul rutier este restricționat pe Calea Dorobanți, luni dimineață, din cauza unui incendiu.

„Având în vedere intervenția pompierilor la un incendiu situat pe Calea Dorobanți, Brigada Rutieră recomandă participanților la trafic: -să evite zona; -să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri; -să circule cu prudență”, anunță autoritățile.

La acest moment traficul rutier este restricționat pe Calea Dorobanți, segmentul de drum cuprins între Șos. Ștefan cel Mare și Bd. Dacia.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la mansarda unei cladiri P+1+M in Calea Dorobanti. Se observa degajare de fum la nivelul acoperisului, suprafata afectata estimata este de 400 mp. In imediata apropiere se afla o cladire P+8, se actioneaza pentru protejarea acesteia. Nu sunt victime. Personalul celor doua cladiri s-a evacuat. Au fost alertate 11 autospeciale de stingere”, a transmis ISU BIF.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Mda, au construit acolo bine indesat un bloc langa casa aceea veche si acum vor sa scape de ea. Nu inteleg cum se aproba acesti mamuti care sunt complet disruptivi ca inaltime. Macar atata respect pentru vechiul Bucuresti. Ce bloc este acela si de cand exista?