G4Media.ro

Toate persoanele care au murit în urma avalanșei din Alpii italieni au…

Sursa foto: Pexels / Sandy

Toate persoanele care au murit în urma avalanșei din Alpii italieni au fost identificate, anunță polițiștii/ Tragedia din Munții Dolomiți a avut loc din cauza unui val neobișnuit de căldură

Poliţia italiană a confirmat sâmbătă moartea a 11 persoane în urma prăbuşirii unui gheţar în Munţii Dolomiţi, un accident pus pe seama temperaturilor crescute, transmite Reuters.

„Putem afirma că ne-am făcut foarte rapid treaba şi confirmăm un bilanţ final de 11 decese”, a declarat Giampietro Lago, şeful criminaliştilor care au participat la procesul de identificare a cadavrelor.

Echipele de salvare s-au temut că ar fi existat şi o a 12-a victimă, dar acum susţin că nu există motive să creadă că bilanţul acestei tragedii ar putea să mai crească.

Publicitate electorală

În Valea Fassa a fost organizată o zi de doliu în amintirea celor ucişi de avalanşa produsă duminică pe Marmolada, care cu înălţimea de 3.300 de metri este cel mai înalt vârf din Munţii Dolomiţi – un masiv ce face parte din estul Alpilor italieni.

Cea mai mare parte a Italiei a fost afectată de un val de căldură şi oamenii de ştiinţă avertizează că schimbările climatice pot destabiliza gheţarii.

sursa: Agerpres.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Mor saracii oameni din cauza risipei, care duce la gaz de sera! E timpul sa tragem un semnal de alarma pe model occidental. Afara s-au facut mari progrese. De exemplu, deja un german sau un american deja mananca mai putina carne decat trei romani.

  2. Gurile rele spun ca atractia gravitationala a fost de vina, dar asta e constanta si nu prezinta interes.

    • Don’t be stupid .. rusnãchitzã hAURel 👹 Ice melts because of bigger temperatures and stronger sun rays.🥵