G4Media.ro

„The Gentlemen”, un nou serial de Guy Ritchie, din 7 martie pe…

sursa foto: Captură video

„The Gentlemen”, un nou serial de Guy Ritchie, din 7 martie pe Netflix

„The Gentlemen”, un nou serial de Guy Ritchie format din 8 episoade, avându-l protagonist pe actorul nominalizat la Emmy, Theo James, va fi lansat pe Netflix în 7 martie, transmite News.ro.

În „The Gentlemen”, Eddie Horniman (Theo James) moşteneşte pe neaşteptate vastele domenii rurale ale tatălui său. Spre stupoarea lui, va afla că ele sunt parte dintr-un imperiu al cannabisului. În plus, o serie de personaje deloc prietenoase din lumea interlopă britanică îşi doresc o parte din operaţiune. Hotărât să îşi salveze familia din ghearele lor, Eddie încearcă să îi învingă cu propriile arme. Dar cum socoteala de-acasă nu se potriveşte mereu cu cea din târg, pe măsură ce se afundă în lumea criminalităţii, începe să îi cam prindă gustul.
Serialul este plasat în lumea filmului „The Gentlemen”, cu o distribuţie cu totul nouă, combinând actori de la Hollywood şi legende britanice de film şi televiziune. Serialul vine cu o altă perspectivă în lumea criminalităţii şi cu o nouă poveste captivantă.

Theo James îl joacă pe Eddie Horniman. Eddie este al doilea fiu al ducelui de Halstead şi, ca atare, nu s-a aşteptat niciodată să moştenească nimic. De aceea şi-a creat el însuşi drumul în viaţă, excelând la Sandhurst şi obţinând gradul de căpitan în armata britanică. Dar când tatăl său moare brusc, stipulând în testament că titlul său şi cei 15.000 de acri de pământ vor reveni celui de-al doilea fiu, şi nu primului născut, viaţa lui Eddie ia o turnură fundamentală. Este un rol pe care nu şi l-a dorit niciodată şi care poate nu a făcut niciodată parte din el, dar treptat Eddie va fi din ce în ce mai confortabil în pielea tatălui său. În timp ce Eddie se luptă cu responsabilităţile neortodoxe care vin odată cu deţinerea acestei proprietăţi, caracterul său va fi testat mai mult ca niciodată.

Kaya Scodelario în rolul lui Susie Glass – „The Boss”

Elegantă într-un mod relaxat, sardonică şi moştenind o parte din francheţea lui Bobby Glass, Susie supraveghează organizaţia criminală a tatălui ei în numele lui. Susie este un cameleon, de la sălile de box din centrul oraşului până la evenimente ale înaltei societăţi, există puţine locuri în care nu se poate încadra perfect. Ea foloseşte o combinaţie de rafinament şi sofisticare pentru a remedia orice îndoială care ar putea aparea pe traseul afacerilor lui Bobby, dar când Eddie începe să-i facă probleme, răbdarea ei piere rapid. Susie începe încet să vadă raţiunea interesului tatălui ei pentru acest tânăr întreprinzător, pe măsură ce relaţia dintre ea şi Eddie se dezvoltă pe parcursul seriei. Cu toate acestea, atunci când familia Glass pune o presiune din ce în ce mai mare pe ea, priorităţile ei sunt din ce în ce mai clare.

Daniel Ings în rolul lui Freddy Horniman – „The Liability”

Freddy a ştiut întotdeauna că el este moştenitorul moşiei Halstead, motiv pentru care nu a reuşit niciodată nimic. Viaţa lui până în prezent a fost un flux neînsemnat de petreceri, consum de droguri şi necazuri în afaceri. El este Anti-Midas, tot ceea ce atinge se transformă în praf şi datorii. Când descoperă că moştenirea sa a fost transmisă fratelui său mai mic, în inteioriul lui Freddy se produce o fisură pe care nicio cantitate de cocaină nu o poate umple. Freddy este lipsit de scop şi se sprijină şi mai mult pe impulsivitatea şi reactivitatea lui. Dar când elementele criminale de la Halstead încep să se infiltreze în vieţile familiei, o scânteie creativă începe să pâlpâie în Freddy: aceasta ar putea fi şansa lui.

Vinnie Jones în rolul lui Geoff Seacombe – „The Gamekeeper”

Geoff este paznicul din Halstead Manor. El cunoaşte fiecare centimetru al proprietăţii şi este foarte preocupat de pământ, precum şi de amalgamul de creaturi care se tot plimbă pe acolo. Stoic, neclintit şi loial familiei Horniman, Geoff este mândru să-şi cunoască locul în structura societăţii şi respectă mereu limita dintre viaţa de familie şi viaţa personală. Geoff simte o tristeţe mocnită, din cauza unui secret pe care l-a păstrat de mulţi ani, şi cu toate acestea, pe măsură ce Eddie învaţă să facă faţă activităţii ilicite de pe terenul Halstead, Geoff îşi va arăta disponibilitatea permanentă Ducelui.

Joely Richardson în rolul lui Lady Sabrina – „The Matriarch”

Sabrina Horniman, mama lui Eddie, este ducesa văduvă de Halstead. Curajoasă şi sinceră, ea emană o gentileţe maternă mai rece. Deşi initial ar putea părea că provine parte dintr-o aşezare tipică de la ţară, acesta este un front pentru un trecut mai desfrânat şi un simţ al umorului mai sarcastic. Este mai tot timpul cea mai inteligentă persoană din grup, dar cu foarte puţină nevoie să dovedească acest lucru, Sabrina devine din ce în ce mai preocupată de pericolul pe care Eddie îl întâlneşte în timp ce se încurcă cu tot felul de situaţii periculoase. Deşi s-ar putea spune că există părţi din viaţa Sabrinei pe care familia ei nu le cunoaşte încă, Sabrina este hotărâtă în a-şi sprijini toţi copiii cu o discreţie învăţată în anii pentrecuţi alături de tatăl lor.

Giancarlo Esposito în rolul Unchiului Stan – „Americanul”

Stanley Johnston A.K.A Unchiul Stan este un american extravagant şi bogat, dar totuşi nu este comerciantul şi distribuitorul arhetipic de metamfetamine. Unchiul Stan este obsedat de istoria, iconografia şi arhitectura aristocraţiei britanice. Îşi păstrează un aer serviabil, inspiră un aer regal european şi practic locuieşte în cel mai exclusivist club privat londonez dedicat bărbaţilor. Fascinaţia lui Stan pentru toate lucrurile elegante ar putea explica interesul său faţă de noul Duce de Halstead, dar există cei care bănuiesc că intenţia lui Stan ar putea avea două direcţii: adevăratul său obiectiv să fie de fapt asigurarea unei cote substanţiale din bucata lui Bobby Glass.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...