G4Media.ro

Tentativă de înşelăciune în numele Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală: Mai multe persoane…

Foto: Antifrauda ANAF / sursa ANAF

Tentativă de înşelăciune în numele Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală: Mai multe persoane au reclamat că au primit e-mailuri prin care li se cere plata unei garanţii de 1.000 de euro

O tentativă de înşelăciune în numele Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală a fost semnalată, după ce mai multe persoane au reclamat că au primit e-mailuri prin care li se cere plata unei garanţii de 1.000 de euro pentru a beneficia de o sumă de bani, anunţă Agenţia Naţională pentru Administrare Fiscală (ANAF), transmite News.ro.

”Mai mulţi contribuabili, persoane fizice, au semnalat că primesc emailuri de la ANAF prin care li se solicită achitarea unei garanţii în cuantum de 1000 de euro, pentru a beneficia ulterior de o sumă de bani. Atenţie! Acest email este o tentativă de înşelăciune şi nu trebuie să îi daţi curs! Precizăm că ANAF nu solicită garanţii în vederea premierii contribuabililor”, a transmis, vineri, ANAF.

E-mailul la care se face referire cuprinde, de asemenea, elemente incoerente, cu greşeli gramaticale şi promisiuni nereale.

”Reamintim că ANAF comunică securizat prin serviciul Spaţiul Privat Virtual, pus la dispoziţia contribuabililor, gratuit, care a fost creat şi dezvoltat tocmai pentru o comunicare sigură cu instituţia. De asemenea, contribuabilii pot obţine informaţii fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 031.40.39.160”, au menţionat reprezentanţii instituţiei.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...