G4Media.ro

TelDrum, compania legată de numele lui Liviu Dragnea, pierde ferma agricolă Lița…

TelDrum, compania legată de numele lui Liviu Dragnea, pierde ferma agricolă Lița și mai multe proprietăți

Faimoasa companie de drumuri din sudul României, TelDrum, începe să piardă din proprietăți. Astfel, un site de executări silite listează la licitație ferma Lița, centrul activităților agricole ale companiei al cărei nume a fost legat de Liviu Dragnea, potrivit publicației Investigatoria. Prețul de pornire al vânzării importantei proprietăți este de 330.075 euro.

Ferma, care în trecut era centrul activităților din domeniul agricol al TelDrum, e compusă din mai multe terenuri și clădiri cu destinație specifică, întinse pe peste 16 hectare.

Dar TelDrum va pierde, prin executare silită, și alte proprietăți importante, în afara fermei Lița. Este vorba despre un sediu din municipiul Turnu Măgurele, evaluat la 143.325 euro, un teren intravilan și construcții Lunca, formată din teren intravilan în suprafață de 29.384 mp și 8 clădiri, la prețul de 105.975 EURO fără TVA, precum și un teren intravilan și construcții în comuna Slobozia Mândra, în suprafață de 14.043 mp și 12 clădiri, la prețul de 30. 825 euro.

Moara Saelele este și ea pe lista proprietăților executate silit, la fel ca și Brutăria Saelele. Compania mai pierde terenuri forestiere situate în localitatea Plopii Slăvitești. (Foto: Sursa: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea)

Citește tot articolul pe Investigatoria.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Nu te necăji, Daddy, că te lasă dom’ șef să te joci cu lopățica in grădina pușcăriei Rahova după orele de program de la Atelierul Auto, doar să nu incerci să scoți morcovii cu tubulara de 19, pt. că la pușcărie morcovii se scot cu c..ru’ !

  2. Dragnea cel mai mare caracter! Am lantisor cu poza lui la gat

  3. L-a invins statul paralel, noi urmam

  4. Perfect, dar nu prea se aud confiscari(licitații) din astea în massmedia.. cam puțin se recuperează!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.