G4Media.ro

SURSE Unul dintre pacienții internați la Floreasca, în urma exploziei de la…

Sursa foto: ISU București-Ilfov

SURSE Unul dintre pacienții internați la Floreasca, în urma exploziei de la Popești Leordeni, a murit

Unul dintre pacienții internați în stare gravă la Spitalul Floreasca în urma exploziei de la Popești Leordeni a murit, susțin sursele G4Media. Bărbatul avea arsuri pe 90% din suprafața corpului și era din Nepal.

Context

explozie s-a produs vineri la un utilaj dintr-o hală de reciclare din Popești Leordeni, potrivit ISU. 11 persoane au fost rănite (5 în stare gravă – intubați, 6 în stare ușoară). La fața locului au intervenit 8 mașini speciale de stingere și 7 ambulanțe SMURD. Potrivit declarațiilor pompierilor, a avut loc o explozie la un utilaj care toca produse de înfrumusețare expirate, precum spray-uri. Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Ministerul Sănătății a transmis, sâmbătă, că familiile celor doi pacienți arși în urma exploziei de la Popești Leordeni au solicitat transferul acestora în străinătate. Cele două victime sunt, în prezent, internate în stare gravă la Spitalul de Urgență Bagdasar-Arseni.

Departamentul pentru Situații de Urgență a căutat și identificat locuri pentru transfer într-o clinică din Germania.

  • ”În acest moment, există solicitare de transfer în străinătate pentru cei 2 pacienți internați la Spitalul de Urgență Bagdasar-Arseni. Conform atribuțiilor, Departamentul pentru Situații de Urgență a căutat și identificat locuri pentru transfer într-o clinică din Germania. Sunt in derulare demersurile pentru efectuarea transferului medical, sub coordonare DSU – MAI. Până în prezent, echipa medicală de la Spitalul de Urgență Floreasca nu a solicitat transfer conform procedurilor și legislației în vigoare”, a transmis Ministerul Sănătății sâmbătă.

sursa foto: ISU București-Ilfov

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Ati fokosit o poza de la un incediu de la un apartament din popesti, nu de la hala cu explozia.