G4Media.ro

SURSE Toți funcționarii Parlamentului European vor lucra de acasă începând de luni…

SURSE Toți funcționarii Parlamentului European vor lucra de acasă începând de luni pe fondul agravării epidemiei de coronavirus în Belgia

Toți funcționarii Parlamentului European au fost înștiințati că vor lucra în proporție de 100% de acasă începând de luni, după ce pe data de 8 martie li s-a comunicat că 70% din activitate poate fi acoperită prin telemuncă în cazul în care prezența lor în Parlament nu este indispensabilă, se arată într-un mail intern transmis de secretarul general al PE, Klaus Welle, obținut de G4Media.ro. Măsura vizează câteva mii de funcționari care lucrează în PE.

Președintele Parlamentului European, David Dassoli, a anunțat, pe 10 martie, că își va exercita atribuțiile din reședința sa din Bruxelles din cauză că s-a întors în week-end din Italia, al cărei teriotoriu a intrat în carantină.

”De la sfârșitul celui de-al doilea război mondial nu ne-am mai întâlnit cu o criză atât de dramatică. (…) Situația este atât de serioasă, încât niciun guvern european nu ar putea răspunde de unul singur”, se arată într-o declarație dată publicității vineri de președintele Parlamentului European.

Belgia avea raportate, până duminică seara, 886 de cazuri de infecție cu coronavirus, cu un plus de 197 și 4 decese. 33 de cazuri sunt în stare gravă, potrivit worldometers.

Citește și

Trei medici specialiști din Belgia în vârstă de 40 de ani, spitalizați în stare gravă după infectarea cu coronavirus

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Deci gunoaiele astea se ascund ca șobolanii, în timp ce îndeamnă ca cetățenii sa meargă la munca și nu instituie carantina cum a fost în China, nu v-ar murii mulți înainte de nenorociți îmbuibați!

  • @pudila: Se activează trolii anti-UE însă nici urmă de activare neuronală .
   „Deci” nu se ascunde nimeni ci lucrează de acasă ca sa nu contribuie la răspândirea virusului – singura abordare responsabilă în present. Unde ai văzut tu că îndeamnă cetățenii să meargă la lucru?
   In Belgia au fost închise restaurantele, barurile și s-au anulat toate evenimentele și activitățile recreative. Dar asta se decide de guvernele statelor, nu e in competența instituțiilor UE. Și asta nu se numește carantină. Nu știu cum ai reușit într-un text atât de scurt să spui atâtea tâmpenii. Nici măcar blestemul din final n-are niciun sens, pe lângă schingiuirea limbii romane.

 2. remember the time

 3. william tell