G4Media.ro

Trei medici specialiști din Belgia în vârstă de 40 de ani, spitalizați…

sursa: aradon.ro

Trei medici specialiști din Belgia în vârstă de 40 de ani, spitalizați în stare gravă după infectarea cu coronavirus

Trei medici specialiști din Belgia, în vârstă de 40 de ani, au fost infectați cu coronavirus și sunt într-o situație gravă. Aceștia lucrau într-un spital din Bruxelles, a scris duminică publicația Le Spécialiste, citată de La Libre Belgique.

Potrivit publicației, relatarea din le Specialiste se bazează pe mesajul medicului Nicolas Cuylits, chirurg plastician, care susține că are cunoștină de trei colegi în vârstă de peste 40 de ani care sunt spitalizați după infecția cu covid și a căror stare de sănătate este rezervată.

La Libre Belgique precizează că declarațiile medicului au fost confirmate de diferite surse medicale și de doi directori de spital. ”Nu putem, din motive care țin confidențialitatea actului medical, să furnizăm locul unde lucrau cei trei doctori dar acest lucru îngrijorează Bruxelles-ul. Aceste trei cazuri relevă faptul că toate grupurile de vârstă trebuie să fie alarmate chiar dacă statistic doar cei în vârstă sunt cei mai afectați”, scrie publicația medicală citată de La Libre Belgique.

Medicii au confirmat de asemenea că tot mai mulți colegi sunt evacuați din spitale.

Belgia avea raportate, până duminică seara, 886 de cazuri, cu un plus de 197 și 4 decese. 33 de cazuri sunt în stare gravă, potrivit worldometers.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Imi pare foarte rau, intr-adevar, personalul medical este in pericol din prima, este chiar mediul lor de lucru, in fiecare secunda se poate petrece un eveniment neasteptat si sa fie infectati cu ceva. Mi-aduc aminte de o stire de-acum vreo doua saptamani, cand un medic chirurg din Floreasca, foarte nervos, isi ataca efectiv cu bisturiul electric doi colegi medici, si pe unul dintre ei il raneste la mana, in timp ce se afla in campul steril, pentru ca faza se petrece in timpul unei operatii la un pacient cu hepatita C. Pai acestui medic caruia tembelul respectiv i-a sfasiat manusa, l-a pus in situatia sa se infecteze cu hepatita C.

    • În plus, medicul ucigaș de la Floreasca, este căsătorit cu consiliera lui IOHANNIS pe probleme medicale ! De aceea știrea a fost mușamalizată de G4media și celelalte publicații „de dreapta”

    • Dobitocule, asta e diversiunea lu Beurean, acolo el e patron.

  2. Asta nu e bine, la 40 sunt in floarea varstei