G4Media.ro

Surse: Sebastian Burduja, variantă luată în calcul pentru șefia PNL București după…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Surse: Sebastian Burduja, variantă luată în calcul pentru șefia PNL București după demisia lui Ciprian Ciucu

Sebastian Burduja, actualul ministru al Cercetării și șeful PNL Sector 1, este una dintre variantele discutate în partid pentru a-l înlocui pe Ciprian Ciucu, au declarat pentru G4Media surse liberale.

Ciucu a anunțat marți seară că a demisionat de la șefia PNL București, motivându-și gestul prin nevoia de a se concentra pe funcția de primar al Sectorului 6 al Capitalei.

Relațiile dintre Ciucu și Burduja sunt reci din cauza faptului că Filiala Sector 1 nu a respectat politica PNL București privind alianșele cu USR în consiliile locale.

Burduja, al cărui tată a fost vicepreședinte al băncii Bancorex, fosta Bancă de Comerț Exterior devalizată în anii 90 în urma acordării a sute de împrumuturi preferențiale unor foști angajați ai Securității comuniste, este o variantă și la Ministerul Finanțelor după rotativa guvernamentală PSD-PNL. Surse politice au declarat pentru G4Media că PSD acceptă ca ministerul de finanțe să meargă la PNL, dacă ministru va fi Sebastian Burduja, în prezent ministrul Cercetării și Digitalizării.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...