G4Media.ro

Procesul HexiPharma s-ar putea relua de la zero, la Curtea de Apel…

Procesul HexiPharma s-ar putea relua de la zero, la Curtea de Apel București. După două luni de amânare a verdictului definitiv, instanța a anunțat că în decembrie decide dacă apelul se rejudecă

Apelul în procesul dezinfectantilor HexiPharma s-ar putea relua de la zero. Curtea de Apel București a stabilit ca pe 10 decembrie să decidă acest lucru. Judecătorii erau așteptați să dea un verdict definitiv astăzi, după două luni de amânări.

Minuta instanței:

„În baza art. 395 alin. 1 Cod proc. pen., dispune repunerea cauzei pe rol în vederea discutării reluării cercetării judecătoreşti. Arcordă termen la data de 10.12.2020, ora 12:00, pentru când se vor cita părţile. Se va asigura apărarea inculpaţilor, în sensul că se vor contacta apărătorii aleşi ai acestora. Pronunţată în şedinţă publică, azi 12.11.2020.”

Context

În 2019, Tribunalul Bucureşti a condamnat-o pe Flori Dinu, directorul general al companiei Hexi Pharma, la 3 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi participaţie improprie la infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

În acelaşi dosar, Mihai Leva, şef de producţie al firmei, a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. De asemenea, compania Hexi Pharma a fost obligată la plata unei amenzi penale de 2,6 milioane lei. Instanţa a mai hotărât dizolvarea companiei.

Decizia Tribunalului București a fost contestată la Curtea de Apel București.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. Normal,este firma SRI.

 2. Ole! Dati volumul mai tare la karaoke! ✌

  Evident ca nu e vorba de nicio greseala a nimanui din justitie … doar asa e normal sa fie, nu? 🙁

  • Serios? De unde stii tu ca era 0 concentratie? Eu am dovezi ca nu e asa. Totul e o mascarada. Solutia avea oncentratie cel putin 95%… apa de ploaie. Dosarul dureaza asa mult pentru ca nu reusesc sa masoare cat la suta era H2O si cat la suta D2O = apa grea… Sa vada daca intra la terorism nuclear sau nu.

 3. zero concentratie solutie, zero vinovati, zero proces.

 4. in tara asta s-a stins demult lumina.

 5. Daca judecatorii ar fi platiti dupa realizari, bunicamea care si a pierdut cartea de munca ar avea pensie mai mare ca ei…

 6. De ce nu s-a apelat din prima la achitare? Mai puneți inculpații sau victimele mai bine zis din dosar să mai aștepte cine știe cât timp, a trecut o căruță de ani din momentul în care s-a demarat ancheta, se putea pune liniștit batista pe țambal. Ce mai face bietul dosar 10 august? Dar dosarul teldrum? De celelalte nu mai întreb, ele sunt aproape finalizate pe veci, s-a încercat, dar nu s-a reușit, să fiți sănătoși. O țară bananieră!

 7. IATA DE CE SUNT ATAT DE SPECIALI, ATAT DE BINE PLATITI, ATAT DE CUMULARZI, ATAT DE DEVREME LA PENSIE, CU ATAT DE MULTE PENSII FIECARE DE MII DE EURO

 8. Credeti c-o sa faca asasinii puscarie ?

 9. Si cat costa amanarea asta?
  In caz ca cineva vrea sa nu se mai amane.

 10. Partea buna este ca predoiu chiar stie ce se petrece in fiecare instanta mare sau in csm.Eu il cred de buna credinta si destul de abil sa schimbe lucrurile fara demolari si scandaluri.De 12 ani are informatii la cel mai inalt nivel,le stie vulnerabilitatile si cardasiile dar asteapta si o majoritate parlamentara sa poata opera in sistem.

 11. Genocid facut de sri! Servicii criminale tradatoare!

 12. Pensii speciale? – Da, pensii speciale.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.