G4Media.ro

SURSE Fiul cel mic al lui Tudorel Toader a picat examenul de…

SURSE Fiul cel mic al lui Tudorel Toader a picat examenul de intrare în barou / Anul trecut, și băiatul cel mare a picat un examen la notari

Teodor Toader, băiatul cel mic al fostului ministru al Justiției Tudorel Toader, a picat examenul de intrare în Baroul Iași, au declarat surse din Baroul Iași pentru G4media.

Pe listele cu rezultatele nu este trecut numele candidaților, însă sursele G4media l-au indicat pe Teodor Toader ca având numărul 2495 și codul A2787.

Teodor Toader a avut doar 64 de puncte și o notă mică, 7, la procedură civilă. Fiul cel mic al lui Tudorel a absolvit în acest an Facultatea de drept din Iași, spre mândria tatălui său, rectorul universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Sursa: Facebook

Anul trecut, și băiatul cel mare al lui Tudorel Toader, Alex Toader, a picat examenul de transfer ca notar de la țară la oraș.

Alex Toader este titular pe un post de notar în comuna Răchiteni, județul Iași, însă este detaşat în municipiul Iaşi, pe perioadă nedeterminată. El lucrează cu Andi Cheptine, preşedintele Camerei Notarilor din Iaşi.

Anul trecut, pe atunci ministrul Justiției, Tudorel Toader a fost vizat de o anchetă penală după ce presa a dezvăluit că a profitat de o portiţă legislativă pentru a deveni el însuşi notar. Dosarul respectiv a fost însă clasat.

G4Media.ro a dezvăluit pe 3 septembrie anul trecut că solicitarea ministrului Justiției, Tudorel Toader, de a deveni notar public cu un post în Iaşi, circumscripţia Judecătoriei Iaşi, ar fi avut ca scop aducerea fiului cel mare, Ionuț Alexandru Toader, notar într-o comună din județ, într-un post la oraș.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

25 comentarii

 1. Daca intra, G4Media zicea ca e de rau: evident nepotism si corupshian!

  • Totusi, ce credibilitate mai are fiul cel mare in fata studentilor?
   Reamintesc faptul ca preda drept civil la facultatea din Iasi….

  • Toader a comis multe ticalosii pana acum, nu m-ar surprinde sa schimbe regulile ca sa fie admis, asa a reusit sa-l angajeze pe fiul sau la stat, desi nu merita.

   Desi cea mai mare ticalosie a lui Toader a fost modificarea recursului compensatoriu astfel incat sa fie eliberati cat mai multi infractori, in speranta ca vor scapa cat mai multi interlopii din PSD/ALDE.

  • Sandokan
   Sandokan.
   Warm and tender is the love
   And people know the way to love
   Cruel and bloody is the war
   And people know how to make war
   But the people can be unfair
   And there’s no one to help them there
   I love my people
   I love my land
   And everybody seems to understand
   All together
   All together
   Now together
   Hand in hand let’s go to the sun.

  • @Sandokan
   Pai acum g4media zice ca e de bine, ca l-au picat de-a naibii?
   Ghidusule, ai o minte corupta!

  • Sandokane, pai ESTE nepotism si coruptie si nici asa nu a putut intra. Iti dai seama ce timpiti sunt. Pe linga astia Dancila e geniu.

  • Doi feciori, doi cocalari. Se mandreste TT cu feciorii lui. Dar astia-s doi prosti. Cel mare a picat un examen de notar, a intrat ca asistent dupa siluirea regulamentului in Universitatea la care taticutul e rector (nu-i conflict de interese !!!!), a incercat taticutul ca ministru o smecherie sa-l faca pe Beizadea norat in Iasi, dar nu stiu cum s-a terminat povestea, iar apoi, in timpul cat a fost ministru interimar, Rovana Plumb a dat un ordin de ministru prin care se poate ajunge lector si fara concurs, prin promovare, asa cum vor muschii sefului- in speta taticutul TT este seful, rectorul universitatii. Deci ordinul a fost dat cu dedicati pentru acest prostovan. Iar celalalt prostovan a intrat pe locul 352 din 360 de candidati , la invatamnt la distanta. Dar taticutul, rectorul (nu, nu-i conflict de interese) l-a transferat pe prostovan la zi, acolo unde este prea prost sa intre prin puterile lui, prin admitere. Mai mult, taticutul se ingrijeste ca notele pe care le primeste Beizadea 2 de la colegii lui sa fie corespunzatoare.

 2. La cat de nesimtit este Tudorel taica.su, il baga profesor la facultate. Daca nu este in stare sa promoveze examene, sigur este un model de urmat pt.viitorii studenti.

  • Una din legile celebrului Murphy:
   „Cine stie, face. Cine nu stie, invata pe altii. Cine nici nu face, nici nu invata, conduce”.
   Cred ca avem in fata un viitor conducator …

 3. E numai bun de ministru sau secretar de stat. Ar fi păcat ca o asemenea valoare să nu lucreze pentru scumpa noastră țărișoară.

 4. G4mizeria, asta este stire de interes national? Sunteti o mizerie pentru jurnalismul dintr-o tara care se vrea Europeana.

 5. Saracilor, ati inteles voi gresit: nu era examen de intrare in barou, ci examen de IESIRE din barou.
  Prin urmare baiatu’ n-a reusit sa IASA din barou, deci ramane inauntru, in barou.
  Felicitari Teodor!

 6. Lasa ca da tac’su o lege sa intre in Barou fara examen daca te cheama Toader.

  Incompetenti ca si tac’su.

 7. Ce mare mirare? că din sperma defectă a lui Tudorică au ieşit ăştia doi ,tăntălău şi gogoman.

 8. S-au tocit pilele psd!
  Alocați ceva bănuți la dezvoltarea și înnoirea materialului….pilos.

 9. Cam cit de prost sa fi sa nu te poata impinge spre succes mafia PSD?
  Pina si pesedistii si-au zis”ne trebuie prosti dar parca nici chiar asa”.

 10. Simplul fapt ca isi ascund numele in spatele unor indicative, practica obisnuita a securitatii, ridica semne de intrebare.

 11. Tata ticălos, progeniturile niște loaze incompetente. Unul a intrat pe ușa din dos in Taraba de diplome universitare a lui tatâna-su, pentru a nenoroci generatii de studenti cu incompetenta lui. Pravalia Al I Cuza e una din cele mai jalnice din țară, cu un corp profesoral de doi bani, pe masura rectorului pe care si l-au ales.

 12. Nu isi fac odraslele griji, rezolva tăticu’, doar a mai facut-o. Ce atata integritate, bun simt, respect pentru valori, doar e vorba de famiglie!

 13. Din tembel, tembel rasare!

 14. „doi feciori, doi juristi”
  In total trei jeguri, trei tzoparlani aroganti si corupti!

 15. Poza e genială, parcă sunt trei membri din Cosa Nostra