G4Media.ro

SURSE: A doua zi după declarația controversată despre pretinsa achitare a soțului…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

SURSE: A doua zi după declarația controversată despre pretinsa achitare a soțului fostei șefe DIICOT, ministrul Predoiu a chemat-o la Ministerul Justiției pe Claudia Jderu, una dintre judecătoarele din complet / O întâlnire cu mari semne de întrebare

O întâlnire despre care două surse G4Media.ro susțin că a avut loc pe 19 ianuarie 2023 ridică noi suspiciuni legate de implicarea ministrului Cătălin Predoiu în judecata dosarului Dan Hosu la Curtea de Apel București. În acea zi, ministrul Predoiu ar fi chemat-o la sediul Ministerului Justiției pe Claudia Jderu, una dintre cele două judecătoare din dosar. Nici Ministerul Justiției, căruia i-am trimis o adresă în baza Legii 544/2001 în urmă cu o săptămână, nici ministrul justiției, Cătălin Predoiu, nu a răspuns la întrebări.

Motivul oficial al întâlnirii dintre ministrul Predoiu și judecătoarea Jderu: o discuție pe tema prezenței acesteia pe lista propunerilor României pentru funcția de reprezentant al țării noastre la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg. Subiectul fusese tranșat, însă, de Guvern cu trei luni înainte.

Pe data de 19 octombrie 2022, Guvernul a aprobat  lista revizuită a candidaţilor României pentru funcţia de judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), în conformitate cu aspectele invocate de către Comitetul consultativ de experţi privind echilibrul de gen, precum şi cele referitoare la lipsa calificărilor necesare în ceea ce priveşte unul dintre candidaţii propuşi iniţial.

Astfel, potrivit unui comunicat al Executivului, Claudia Jderu, aflată pe primul loc pe lista de rezervă, îl va înlocui pe Bogdan Iancu, lista revizuită a candidaţilor României pentru funcţia de judecător la CEDO cuprinzând următoarele persoane: Sebastian Răduleţu; Răzvan Horaţiu Radu; Claudia Jderu. Cu alte cuvinte, Jderu a intrat pe lista scurtă a candidaților, decizia finală urmând să aparțină CEDO.

Cu o zi înainte de întâlnirea de joia trecută de la minister cu judecătoarea Claudia Jderu, într-un interviu difuzat pe 18 ianuarie, la postul de radio Europa FM, ministrul declarase, referitor la mandatul fostei șefe DIICOT, Giorgiana Hosu, care a demisionat din funcție în septembrie 2020, după ce soțul ei, fost polițist, a fost condamnat penal, că bărbatul a fost „(…) ulterior achitat. Am putea spune că doamna și-a dat demisia, cu adevărat de onoare, pentru o ipoteză care nu s-a realizat în final”. Informația era falsă și Predoiu a retractat-o a doua zi, dar, oricum, a trezit suspiciuni legate de o posibilă imixtiune a politicului în Justiție. Aceste suspiciuni reapar în contextul în care ministrul a avut, la puțin timp după controversata declarație, întâlnirea cu una dintre judecătoarele din dosarul Dan Hosu.

Două surse au confirmat pentru G4Media.ro faptul că, pe 19 ianuarie 2023, Claudia Jderu a fost chemată la Minister și s-a întâlnit cu ministrul Cătălin Predoiu, motivația oficială fiind o discuție despre prezența magistratului de la Curtea de Apel București pe lista de propuneri aprobată de Guvern pentru postul de judecător al României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Lista cuprinde trei nume – Claudia Jderu, Răzvan Horațiu Radu și Sebastian Rădulețu, toți trei fiind convocați în pripă la Minister – Jderu pentru 19 ianuarie, iar ceilalți doi –pentru 20 ianuarie.

Motivația chemărilor este neclară de vreme ce Guvernul adoptase încă din data de 19 octombrie 2022 un Memorandum cu cele trei nume, Memorandum care să fie trimis pentru selecție la Strasbourg. Sebastian Rădulețu a cerut ca întrebările să-i fie trimise printr-un mesaj pe telefon la care nu a mai răspuns. Fără efect a rămas și un mesaj privat trimis pe contul de Facebook al judecătoarei Claudia Jderu, în timp ce Răzvan Horațiu Radu a declarat că ”Nu am ce comenta și nu văd sensul demersului jurnalistic.”

 • UPDATE 19.18 Dupa aparitia articolului, Sebastian Raduletu a transmis G4media.ro referitor la scopul intalnirii si momentul la care a fost invitat: ”Domnul ministru m-a invitat în prealabil pentru a-mi aduce la cunoștință decizia Guvernului de a aproba lista de candidaturi pentru postul de judecător la CEDO din partea României, listă amendată conform sugestiilor Panelului consultativ pentru selecția judecătorilor Curții. De asemenea, m-a informat cu privire la procedura parcursă din momentul selecției și până la aprobarea listei de către Guvern.”
Sursa Foto: Captură Youtube

Controversa din dosarul Dan Hosu a început pe 18 ianuarie 2023, atunci când, într-un interviu, ministrul Predoiu, întrebat dacă este mulțumit de activitatea șefilor parchetelor, inclusiv a Giorgianei Hosu, care a demisionat după ce soțul său a fost condamnat, a răspuns: „Și ulterior achitat. Am putea spune că doamna și-a dat demisia, cu adevărat de onoare, pentru o ipoteză care nu s-a realizat în final”. De fapt, judecata e în faza de apel, următorul termen fiind programat pe 7 februarie 2023.

A doua zi, confruntat cu întrebarea cum de știe o decizie a unei instanțe înainte de a fi anunțată, ceea ce ar reprezenta un caz grav de imixtiune în interiorul puterii judecătorești, Predoiu a oferit un răspuns care a adâncit și mai mult suspiciunile: ”Eroarea comisă a fost fără intenție, de bună credință am crezut în adevărul celor afirmate, dar, regretabil, nu am verificat în prealabil informația pe care o aveam din surse neoficiale.”

Referitor la schimbările din completul care îl judecă pe Hosu, un magistrat declara, pe 20 ianuarie, pentru G4Media.ro, sub anonimat, că ”Este cunoscută practica de la Curtea de Apel București ca judecatorii instransigenți de la secțiile penale să fie promovați sau trimiși în alte părți. Unii au fost detașați la CSM, altora li s-au oferit alte alternative. În felul acesta s-au tergiversat dosare, s-au pierdut probe, s-au pierdut termene și timpi importanți. Aparent, independența este respectată, însă mâini discrete și centre de reflecție bine ascunse reușesc, în spatele ușilor închise, să rezolve situații ce pot dăuna unora sau altora.”

Este de așteptat ca o eventuală achitare a lui Dan Hosu să îi aducă lui Predoiu o reabilitare în planul imaginii. Reamintim că, la începutul lui 2020, în ciuda criticilor presei, societății civile și Secției de Procurori din Consiliul Superior al Magistraturii, Predoiu a propus-o pe Giorgiana Hosu la șefia DIICOT, propunerea fiind acceptată de președintele Klaus Iohannis. Una dintre criticile la adresa nominalizării, privită ca o vulnerabilitate de imagine, se referea la trimiterea în judecată, de către DNA, a soțului Giorgianei Hosu, acuzat de săvârșirea a patru infracțiuni printre care dare de mită și trafic de influență. După nouă luni, în septembrie 2020, Dan Hosu a fost condamnat, în primă instanță, la 3 ani de închisoare, cu suspendare, Giorgiana Hosu demisionând în ziua pronunțării. În prezent, dosarul se află în apel pe masa unui complet format din Claudia Jderu și Sabina Adomniței.

G4Media.ro a dezvăluit pe 20 ianuarie existența unor coincidențe suspecte în traseul profesional al celor două judecătoare. Adomniței a avansat rapid de la Judecătoria Iași la funcția de șefă a Secției Penale de la Curtea de Apel București (în funcția din urmă fiind numită tot pe 19 ianuarie 2023). Ea a intrat în dosarul Hosu în martie 2022 după ce Ministerul Justiției condus de Predoiu a numit-o pe Ruxandra Grecu, una dintre cele două judecătoare care a judecat primele termene ale dosarului Dan Hosu în apel, ca magistrat de legătură al României pentru Spania. În ceea ce o privește pe Claudia Jderu, nominalizarea acesteia la CEDO a depins de Ministerul Justiției, aceasta fiind instituția care s-a ocupat de organizarea procesului care a dus, în final, la stabilirea candidaturilor.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

59 comentarii

 1. Eu nu pot sa cred asa ceva! Predoiu este cel mai cinstit ministru al justitiei, de cand exista Romania ca stat, si CSM este, de asemenea, cinstea intruchipata, care ii promoveaza pe judecatorii corecti si ii dau afara din magistratura pe cei incorecti-Danilet, de exemplu! Cine l-a pus sa tunda gardul viu si sa practice karate??? Pai ce, asta era judecator??? Asa exemple dam noi tinerilor magistrati??? Adevarati garanti ai administrarii corecte a justitiei!A! Era sa o uit pe D-na Savonea, aceasta figura luminoasa a justitiei! Sa stiti ca eu ascult in fiecare zi la Radio, ori de cate ori pot, acea reclama a CSM, platita cu un mizilic de 2.000.000 euro, din bani europeni si de aceea am ajuns sa gandesc asa! Cel mai mult imi place cand spun: justitie pentru oameni!!! Ma unge pe suflet! Eu cred ca traim in cea mai buna dintre lumi! Nici nu avem corupti-astea sunt niste baliverne ale rauvoitorilor! Chiar nu vad de ce mai pastram structurile astea caduce-DNA-DIICOT, ANI…

  • După ce USR l-a pus ministrul justiției pe prietenul și avocatul lui Mazăre și Fane Căpățână ar fi mai curat și mai bun! Ați pus o ștachetă atât de jos că nu ar mai trebui să comentați!

  • Supercomentariu

   În rest e clar jderu o sa fie de acord cu achitarea și în schimb perdoiu o trimite la cedo

  • Bai Ionut, sa-mi bag picioarele in tine de pr.ost… chiar daca ar fi dubios Stelian Ion (a facut stagiul cu o avocata de era avocata lui Mazare, ca idee), asta nu neaga faptul ca asta este una din cele mai flagrante mizerii care s-au intamplat in justitia noastra de ceva timp. Nici macar pe vremea lui Dragnea nu se intampla asa ceva, ne intoarcem in era Nastase in ritmul asta.

  • 👏👏👏👏👏👏

   Ionut….lasa-ne bro cu c0ruptii tai….numai USR aveti in cap, asa de frica va este de r@tatii aia?

   Timp de 33 de ani PSD si PNL au jefuit Romania de sute de miliarde de euro, de ce nu sunt pedepsiti aceo tradatori?

   Oare magistratii aia de va albesc dosarele si care va dau 3 ani pentru sute de milioane euro furate, nu sunt in cârdăsie cu voi?

   Doar ni se pare nu? USR este de vina?

  • CÂTĂ DREPRATE AVEȚI!
   Și eu sunt „fericită” când ascult la radio această reclamă de doi bani (păi, ce mai înseamnă
   astăzi 2.00.000 euro?) despre „JUSTIȚIE PENTRU OAMENI”!

  • Referitor la reclame. Când aud reclama cu “justiție pentru oameni” îmi aduc aminte de reclamele la țigări.

  • @Ionut: Pune mina si citeste „Revolta lui Atlas” sa vezi ce se va intimpla cind cei care mai tin inca in spate statul corupt si putred vor disparea din Romania.

  • Cand o sa comentezi de coruptii si putregaiul din PSD si PNL care de 33 de ani au jefuit Romania atunci sa ai nesimtirea sa vorbesti de USR…spalat pe creier ce esti

  • PLESNESTE DE SANATATE „justitia” PARTIDULUI !

  • Comentariu excelent. Felicitări!

 2. „Surse” și „sub anonimat” este varianta jurnalistică de a arunca cu noroi dar fără a risca un proces! Ce minte are ăsta! Dacă pe Tăpălagă îl chema penala Macovei și îi spunea să fure documente din arhiva SIPA , domnul Tăpălagă încălca legea? Sau poate că da și de aceea crede că toată lumea ar face la fel?

  • Mihai, lasă-ne. Sursele pot fi confidențiale, pentru că așa cere sursa pentru a nu avea probleme sau pentru a putea da mai multe informații pe parcurs. Jurnalistul dacă este serios, nu divulgă sursa. Făcând asta, el poate primi informații din mai multe surse. Nimeni nu te obligă să și crezi ce zice jurnalistul. Dacă ai încredere în el, te bazezi pe el, foarte simplu

  • Asteapta si tu pana o sa nege oficial Predoiu ca a chemat-o pe Jderu. Pai nu?!

   … dar nu-ti tine respiratia … 💡

  • Păi și ce ne facem cu sursele lui Predoiu :)))))

 3. La Radio Erevan un ascultător întreabă:
  – E adevărat că în România se judecă la ordin pe unitate şi sentinţele se stabilesc înaintea judecăţii?

  Radio Erevan răspunde:

  – E vorba de surse neoficiale, medii juridice care n-au legătură cu oficialităţi ale statului.

 4. ori johannis – predoiu ori nastase – stanoiu, tot aia.

  • Vă forțați degeaba cu toții, cînd vor fi legile dure cu adevărat și se vor aplica va fi schimbare cu adevărat,acum și aici totul e praf în ochii fraierilor,iei între iei găsesc soluții să iasă treabă după cum își doresc,restul e rahat cu perje !😜👍

 5. Cine Hosu Dan care a fost ofițer la trupele de Securitate pe Bulevardul Timișoara și după revoluție a fugit repede a secția 2 la Cercetari Penale cel care împușca cu unu Popa câini prin unitate ,ala care comanda compania 2 numai când vezi cum te privește îți dai seama ce persoana este.

 6. „Domnul ministru m-a invitat în prealabil pentru a-mi aduce la cunoștință decizia Guvernului de a aproba lista de candidaturi pentru postul de judecător la CEDO din partea României…..”. Ce frumos ar fi dacă s-ar inventa un dispozitiv prin care oamenii să comunice la distanță…..

 7. Nu, nu e vorba de o secvență din: „Nașul”, celebrul film despre Mafia cu rădăcini in Corleone-Sicilia, o organizație Privată cu legături in Stat, ci e dintr-un alt film, unul legat de Mafia cu rădăcini pe Dâmbovița, o organizație de Stat cu legături in Privat..

 8. sa ii spuna ce sa spuna

 9. Sa intelegem ca Legea 544/2001 nu se aplica si pentru politicienii romani, pentru ca in teritoriu cand vin cei de la ministere in control te verifica la raspunsuti si la termenele prevazute de aceasta lege.

 10. Ce sa înțeleagă un om simplu din toată povestea asta? Ca actul de justiție se produce în spatele ușilor închise,legea e pt.pro.sti care nu înțeleg litera și spiritul ei,tergiversarile din dosare,pierderea probelor,presiunile politice,etc…Maine ce informații ne mai servește ministrul,nouă ăstora care n am călcat toată viața într o Judecătorie sau Parchet?

 11. Stați puțin: Cătălin suferă de sindromul copilăriei nefericite, intrucât in anii ’70, la locul de joacă din cartierul „Broșteni”(Buzău), niciun copil n-a vrut să mai inghită minciunile spuse din colțul gurii, așa că pe doamna judecător Jderu a chemat-o in scop recreativ, mai ales că numele face trimitere la un potențial animăluț de companie, chit că unul dotat cu colți ascuțiți și gheare lungi…

 12. Trei culori cunosc pe lume,
  Amintind de-un brav popor,
  Ce-i viteaz, cu vechi renume,
  În luptă triumfător.

  Multe secole luptară
  Străbunii noștri eroi,
  Să trăim stăpîni în țară,
  Ziditori ai lumii noi.

  Roșu, galben și albastru
  Este-al nostru tricolor,
  Se înalță ca un astru
  Gloriosul meu popor.

  Sîntem un popor în lume
  Strîns unit și muncitor,
  Liber, cu un nou renume
  Și un țel cutezător.

  Azi partidul ne unește
  Și pe plaiul românesc
  Socialismul se clădește
  Prin elan muncitoresc.

  Pentru-a patriei onoare,
  Vrăjmașii-n luptă-i zdrobim.
  Cu alte neamuri sub soare,
  Demn, în pace, să trăim.

  Iar tu, Românie mîndră,
  Tot mereu să dăinuiești
  Și în comunista eră
  Ca o stea să strălucești.

 13. Papițoiu de Predoiu cu justiția inexistentă, nefuncțională, care pune în pericol existența acestei țări.

 14. Daca lepra asta nu demisionează de la ministerul justiției înseamnă ca, acest minister nu mai are nici o valoare, nici politică și nici juridică, doar o încrengătură de mafioți care vor „înșuruba si des-suruba hotărârile instanțelor de judecată, după dictarea mafiei politice.

 15. Aoleu! Să moară țaca, s-a întâlnit cu duduia? E clar, sigur e ceva necurat la mijloc.
  Cam cum se întâlnea Tăpă.lagă cu duduia Udrea.

 16. Judecatorul Jderu este un judecator competent si corect, care daca va aduceti aminte presiunile publice imense in cazul dnei Udrea, rezista acestora. Deci inainte de orice insinuari ar fi util sa se obtina o pozitie din partea dansei.

  • Heh, tot Parlamentul rezista presiunilor publice in cazul Udrea dar nu avea nici o problema sa „cedeze” daca era vorba de cineva din PSD/PNL. La fel si justitia .. cel putin in ultima vreme.

 17. Catalin Stanoiu. 😀

  • Dupa ce ca face mizerii, mai e si pr@st, astfel incat le face si cu zurgalai. :))

 18. Dacă sursa de informare a G4 media este corectă iar faptele privind întâlnirea ministrul justiției -judecătoare au avut loc , atunci fara nici un fel de tăgadă este cel mai grav act de corupție în justiție de după 1989 . Autorul , ministrul justiției Predoiu, care a avut nesăbuință să se anteprinunte cu o zi înainte, pare a fi rupt de realitate . Eroare . El este o sluga incompetenta a unui președinte ce devine pe zi ce trece mai corupt decât predecesorii .Traian Băsescu și amica elena udrea sunt puiuți . In mod normal CSM ar trebui să-și facă simțită prezența și să sesizeze acest derapaj fara precedent de la actul de justie . De asemenea , pentru că încă mai există, ar trebui ca savonistii , preocupați ilegal de tiktok ul unui confrate de-al lor ,să deschidă dosar de excludere a respectivei judecătoare și dicotul, pentru că Dna ului i s-au interzis prin lege( !!!???) , să înceapă urmărirea penală a unui Predoiu cu fapte penale .
  Este evident că justiția a devenit o afacere de tip famiglia a președintelui țării iohannis , a partidelor din arcul guvernamental ( psd,pnl și udmr) și care au dat pe banda rulanta legi in slujba infractorilor de orice fel ,in detrimentul cetateanui cinstit și educat în cultul legii.
  Acum incep sa regret zilele dragniste , când fostul ministru de justiție Iordache ( supranumit pe drept ciordache) făcea și desfăcea in ministerul lui . Nici acel individ și mentorul lui Dragnea nu au îndrăznit o asemenea faptă , chinuindu-se jalnic la o lege de prescriere a faptelor ( celebra ord de urgență nr 13) .
  Trăim zile negre in care războiul din Ucraina distrage atenția de la adevaratele probleme ale României: respectiv corupția generalizată, nepotismul in numiri publice sau dirijate politic, devalizarea permanenta a banului public , emiterea legilor apărarea infractorilor (inclusiv politici ) , terfelirea pensionarilor deponenți la fondul de pensii,in detrimentul „pensionarilor” cu pensii speciale …etc , etc . Sunt fapte evidente la care poporul român , obosit și resemnat , nu mai este capabil sa sancționeze o clasă politică de după 1989, ce și-a ratat in totalitate menirea .

  • Corect, pertinent și sfâșietor de adevărat comentariul!

  • Foarte pertinent comentariu!

  • @Asistent – In ultima vreme postezi lucruri triste. Cu atat mai triste cu cat sunt reale. Sunt un om care gandeste si simte la fel. Intrebarea este, cum putem noi, cei care am mai ramas prin tarisoara asta si care mai avem un dram de speranta ca lucrurile se vor indrepta cumva, sa luptam impotriva coruptiei endemice de aici?

  • @ kafka
   Îmi pare tare rău că ai tristețe in suflet ,dar mă bucur sincer când spui că vrei să găsești calea dreaptă în România .
   Faptul că o minoritate ca noi ne spunem părerea înseamnă că dramul de speranță nu a murit , că existăm . La propriu .
   Încă . Dar până voi muri nimeni și nimic nu mă va opri să arat ce vad , ce simt și mai ales ce trăiesc . Nici comuniștii nici securiștii nu au reușit .
   Un lucru e sigur . Nomenclatura de partid actuală nu de bobor se teme . Se teme de cei circa 1-10 % care ne încăpățânăm sa -i sfidam aratandu-le obrazul gros .
   Faptul că pe acest forum vad multe păreri de oameni inteligenți și informați îmi dă speranță și lacrimi adevărate .
   De bucurie că existați . Mulțumesc .
   Trăim , speram că odată , cândva, vom avea o țară ca afară .
   Copiii noștrii merită un viitor mai bun . Pentru asta nu trebui sa abandonăm speranța .

  • @ Asistent: Vă mulțumesc pentru cuvintele minunate și gândurile de bine exprimate aici.
   Deși sunt un pesimist congenital mă rog să se poată îndeplini speranțele pe care le nutriți.
   Cu cele mai respectoase gânduri,
   L.N.

 19. Predoiu si Ciolanos aparatorii justitiei in Romamika! MARI OAMENI, MARI CARACTERE…. exemple pentru tineri….

 20. Clar dubioși.
  Această Monica lewinschy. Precoiu sa fie fomfăit, mulțumit. Probabil ia dat așa o UE ca ajunge în comisie stropită.

 21. Aceasta este judecatoarea mea,”întru care am binevoit”,sa nu mai fie în completul de judecată.Iar gestul de a doua zi a întarit puterea minciunii rostite de mine,in public.

 22. Petrol, gaze și păduri nu mai avem. Am rămas doar cu corupții. Pe ei nu-i cumpără nimeni? Poate ne mai scoatem și noi din pagubă.

 23. De ce semne de intrebare? Nu e destul de clar ca e facatura si Predoiu a intervenit pt Hosu?

 24. Tartorul și creierul operațiunii psd-pnl de acaparare completă a justiției este escrocul dan voiculescu. Este directiva lui. El le-a spus că degeaba au puterea dacă nu au justiția. Obiectiv atins, au și puterea și justiția împreună, la pachet. De-acum, pot să stea liniștiți și pot face liniștiți tot ce vor. Țara este în întregime sub controlul lor.

 25. @Nume – exact! Te urci pe un munte de moralitate când tu ești fără pată!

 26. Hai cu „Romania Educata” la pârnaie. Şi Carmen Iohannis, cea care a facut fals în acte, ce va face? Sau barbatu-su a tras sfori ca să nu fie judecată? Hai cu mizeria numita „Romania Educata” la puscarie!

 27. Buna ziua,

  Am citit cu foarte multa atentie comentariile de mai sus.
  Este in puterea noastra sa schimbam Romania in bine!
  Va rog cand votati,in 2024, aveti in vedere binele copiiilor si al nepotilor nostrii!

  Pt mine,la 60 de ani,sper sa fie bine,sa ma bucur de familie si nepoti!

  Va doresc sanatate si toate cele bune!

  Va multumesc!

 28. Poate ne spune cineva și cu cine să votăm ca să fie bine. Ce să alegi, când n-ai de unde? Singura speranță ar mai fi usr, în rest, nicidecum.

 29. Există canale de comunicare oficiale pentru chestiunea în discuție,care nu justifică o întâlnire tete-a tete, cum ar fi de exemplu adresă oficială cu mențiunea confidențial la instanța sau instituția unde activează magistrații în cauză sau canale electronice securizate agreate oficial.

  • Poate nu aţi înţeles. Scopul acestei întâlniri a fost de a stabili „povestea oficială” de comun acord şi anume că nu a existat nici un fel de altă întâlnire anterioară. Să nu cumva să aibe poveşti diferite cu privire la întâlnirile anterioare, care oricum nu au existat, iar dacă prin absurd au existat, scopul lor nu a fost SUB NICI O FORMĂ influenţarea judecătorului! S-au întâlnit şi ei ca oamenii să bea un suc, să vadă un film sau să recite poezii. Care-i problema? Au socializat şi ei acolo… La modul neoficial. Fireşte!

   Interesant ar fi dacă au existat şi întâlniri cu Georgiana, nevasta lu domnu Dan. Eventual şi cu domnu Dan. Desigur! Neoficiale şi ele!

   Sau dacă s-a întâlnit Claudia cu Georgiana! Din greşeală, la un shopping ca fetele! Neoficial! Fireşte!

 30. Predoiu demisia !

  As vre a stiu si parerile altora . Ce ati alege intre PSD si PNL daca nu ati avea alta variana?

 31. Niciodată nu se va ști exact,dar contextul face să se poată specula oricând,dacă dl.Predoiu a discutat sau nu cu dna.Jderu despre soluția viitoare în dosarul cu pricina sau dacă dumnealui a luat la cunoștință despre astfel de discuții purtate eventual de doamna Adomniței și ea membră în completul de judecată ,cu vreo persoana,mai precis cu soțul ei Cristian Adomniței,coleg de partid cu dl.Predoiu.

 32. Ați văzut că în ultimul timp latrina Digi numai preia nimic din cadrul „furaciunilor din politica’ . Ce mizerii!

 33. Este cel mai bun ministru al justitiei (dupa Macovei). Chiar rezistii l-au girat in guwernele Orban si Citu.

 34. Corect, pertinent și sfâșietor de adevărat comentariul!