G4Media.ro

Sunete de explozii și împușcături în Sevastopol, noaptea și în cursul dimineții

sursa foto: Pixabay

Sunete de explozii și împușcături în Sevastopol, noaptea și în cursul dimineții

În dimineața zilei de 20 septembrie, două explozii și focuri de armă au fost auzite în partea centrală a orașului Sevastopol, în peninsula Crimeea, potrivit radiosvoboda.org.

Prima explozie a răsunat la ora 04:51, a fost îndepărtată, indistinctă și nu semăna cu funcționarea sistemului de apărare aeriană.

A doua s-a auzit la 06:05, a fost mai puternică, mai clară, dar a fost dificil de determinat din ce direcție venea sunetul, în timp ce nu era vizibil fum.

În jurul orei 06:45, în Sevastopol au început tiruri haotice cu arme de calibru mic, care au durat aproximativ un minut.

Autoritățile controlate de Rusia din Sevastopol nu au comentat încă aceste evenimente.

Începând cu luna august, sunetele de explozii pot fi auzite aproape în fiecare zi în Crimeea și Sevastopol. Autoritățile ruse explică acest lucru ca fiind doborârea unor „drone ucrainene” și „activitatea apărării aeriene”. Pe fondul rapoartelor privind exploziile din Sevastopol, adăposturile au început să fie verificate.

În 9 august, o serie de explozii au avut loc la aerodromul militar din satul Novofedorivka, districtul Saksky din Crimeea. Pe 16 august, au avut loc explozii la depozitele de muniții din districtul Dzhankoy.

În 7 septembrie, comandantul-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Valeri Zaluzhny, a recunoscut atacurile cu rachete ale armatei ucrainene împotriva instalațiilor militare rusești din Crimeea în august 2022.

Ministerul Apărării al Ucrainei a cerut locuitorilor din Crimeea să raporteze informații despre desfășurarea de trupe rusești în peninsula Crimeea ocupată la chatbotul „eVorog” .

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Ce poate fi mai frumos decât sa vezi cum orcii ruși se împușca intre ei pentru mașinile de spălat prăduit e.

  2. sunt tigari cu pocnitoare, precis. nu fumati in preajma explozibililor…

  3. Slava Ukraini!