G4Media.ro

SRI, mesaj de Ziua Femeii: „Concediem roboți. Le scapă multe detalii”

captura Facebook

SRI, mesaj de Ziua Femeii: „Concediem roboți. Le scapă multe detalii”

„Concediem roboți. Le scapă multe detalii”, este mesajul postat Serviciul Român de Informații pe pagina sa de Facebook, cu ocazia zilei de 8 martie.

Fotografia, pe fond roz, nu conține alte mesaje, dar unii comentatori au făcut legătura între acest mesaj și inteligența artificială Ion, noul consilier onorific anunțat recent de premierul Nicolae Ciucă, dar și cu președintele Klaus Iohannis.

„Inclusiv pe ăla de la Cotroceni!!!”, a comentat un utilizator, înainte ca altul să adauge: „puteți începe cu Robo-Klaus aka Robo-Supremus si apoi continuati cu Prim-Robotul tarii aka Robo-Ciuca…eventual, va lăsăm sa alegeți voi cu cine începeți”.

„Dacă ar fi suficient de inteligent, domnul prim ministru ar putea interpreta mesajul dvs. ca pe o înțepătură la adresa domniei sale . La mulți ani tuturor femeilor din cadrul instituției dvs. și de pretutindeni !”, a comentat un alt internaut.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Păi nu era inteligența artificială bună acu e de pepsiglas? Repede se mai schimbă schimbările în ultima vreme 🧐

    • @ Lupu_cel_bun – Nu va suparati, ce e aia „pepsiglas”? Poate e vreun cuvant nou care mi-a scapat mie, zic… ma duce gandul la plexiglas

    • @Kafka pepsiglas e varianta tovarășei profesoare Anisie a lu plexiglas, plasticele alea de tip ghișeu care n-aveau nici un rost de pe timpu plandemiei

  2. Angajează sinecuriști de partid.

  3. @Ioan Aurel P – Cred ca ti-am mai atras atentia dumitale, nu mai da cu bata in balta! Nu zice ca vor concedia toti robotii, ci doar ca vor concedia roboti si atat!

  4. incearca si sri subtilitati, penibili