G4Media.ro

Spectatorii care vor să asiste la meciurile din grupă ale Angliei Euro…

Spectatorii care vor să asiste la meciurile din grupă ale Angliei Euro 2020 la fotbal pe stadionul Wembley vor trebui să prezinte dovada vaccinării sau un test negativ înainte de intrare

Forul diriguitor al fotbalului european, UEFA, a decis că deținătorii de bilete rezidenți în Marea Britanie cu vârsta de peste 11 ani pot prezenta la intrare dovada vaccinării complete, ambele doze primite cu cel puțin 14 zile înainte de meci.

Cei care nu sunt complet vaccinați trebuie să prezinte dovada unui test de flux lateral negativ efectuat în ultimele 48 de ore. Anglia joacă Croația în jocul grupului de deschidere duminică.

Deținătorilor de bilete pentru meciurile care au loc la Hampden Park la Glasgow nu vor fi obligați să prezinte dovada vaccinării sau un test negativ Covid-19.

Fanii care locuiesc în Anglia și asistă la meciuri pe Wembley își pot arăta statutul de vaccinare prin intermediul aplicației NHS – Serviciul Național de Sănătate.

Wembley și Hampden Park se numără printre 11 locuri din Europa care găzduiesc jocuri Euro 2020. Celelalte sunt la Roma, München, Baku, St Petersburg, Budapesta, Sevilla, București, Amsterdam și Copenhaga.

Wembley va găzdui maximum 22.500 de fani – 25% din capacitatea sa – pentru meciurile din grupa D ale Angliei împotriva Croației, Scoției și Cehiei.

Stadionul urmează să găzduiască, de asemenea, un meci eliminatoriu din ultimii 16, precum și semifinalele și finala.

sursa: BBC, Sky News

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...