G4Media.ro

Soția șefului spionajului din Ucraina a fost otrăvită / Ea se află…

Sursa Foto: Facebook/ UDAR.Goloseevsky

Soția șefului spionajului din Ucraina a fost otrăvită / Ea se află acum la spital unde este tratată pentru otrăvire cu metale grele – surse Kyiv Post

Surse din cadrul comunității de informații ucrainene au confirmat pentru Kyiv Post că soția șefului serviciilor de informații ucrainene, Kyrylo Budanov, a fost otrăvită.

Când i s-a cerut să confirme rapoartele potrivit cărora Marianna Budanova s-a îmbolnăvit, o sursă din cadrul Serviciului de informații al apărării din Ucraina (HUR) a declarat pentru Kyiv Post: „Din păcate, acest lucru este adevărat”.

„Ea a mers la medic la timp, dacă o săptămână mai târziu, consecințele ar fi fost mai grave”, a spus sursa.

Aceștia nu au oferit mai multe detalii, dar, potrivit Babel, Budanova, în vârstă de 30 de ani, este în prezent tratată în spital pentru otrăvire cu metale grele.

O anchetă este în curs de desfășurare în cazul presupusei tentative de omor a soției șefului Serviciului de Informații al Apărării (HUR).

Rusia a fost acuzată în numeroase ocazii că a efectuat asasinate și tentative de asasinat cu otrăvuri care implică metale grele – care, de obicei, nu sunt prezente în cantități letale în viața de zi cu zi.

Budanov, un fost comando care a efectuat o serie de misiuni îndrăznețe împotriva forțelor rusești, a urcat vertiginos în rândurile serviciilor de informații militare ucrainene pentru a deveni general la vârsta de 35 de ani.

El însuși a fost ținta a nu mai puțin de 10 tentative de asasinat din partea rușilor, dintre care una, o explozie de mașină, l-a rănit grav.

Într-un interviu pentru Radio Svoboda, Budanov a declarat că Marianna locuia cu el în biroul său din Kiev.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Atat mai pot face fascistii rusi ca pe front s-au facut de c.a.c.a.o!

  2. Mai usor cu fructele de mare!
    Si Borcea se credea otravit de dusmani.