G4Media.ro

Sora premierului Italiei, Arianna Meloni, numită într-o funcție importantă în partidul aflat…

Sursa: Lanotiziagiornale

Sora premierului Italiei, Arianna Meloni, numită într-o funcție importantă în partidul aflat la guvernare / Presa italiană ironizează titulatura: sorelle d’Italia, aluzie la numele partidului, Fratelli d’Italia

Arianna Meloni, sora premierului italian, este noua responsabilă a secretariatului politic al partidului Fratelli d’Italia (Frații Italiei). Rolul, după cum se precizează pe site-ul partidului Giorgiei Meloni, este îmbinat cu cel de șef al „departamentului de aderare”. Pe site se precizează că „în curând vor fi înființate noi departamente suplimentare, iar departamentele enumerate mai sus vor fi structurate cu șefi adjuncți și manageri”, relatează La Stampa, citată de Rador.

„De fapt, este o oficializare a unui rol pe care Arianna îl avea deja de ceva vreme la sediul partidului din Via della Scrofa. În FdI nu fusese niciodată oficializat, este funcția pe care a acoperit-o Donato Lamorte”, explică pentru „LaPresse” Giovanni Donzelli, responsabil cu organizarea partidului.

În ceea ce privește departamentul de membri, Donzelli subliniază: „Noul rol al Ariannei este calitatea de membru, un rol important și greu”.

Potrivit presei italiene, titlul, pe scurt, ar fi ușor: surori ale Italiei. După cumnați ai Italiei, cu referire la ministrul Francesco Lollobrigida, care s-a căsătorit chiar cu Arianna Meloni.

Pe site-ul partidului, însă, se lasă să se înțeleagă că acesta este doar primul pas al unei reorganizări interne, datorată creșterii formațiunii politice: „În curând vor fi înființate noi departamente suplimentare, iar departamentele enumerate mai sus vor fi structurate cu directori adjuncți și manageri”.
Nu este o coincidență faptul că, într-un moment în care partidul este în plină expansiune și a atins pragul record de 30% în sondaje, Meloni plasează o persoană de mare încredere într-un rol cheie. Pe de altă parte, viitorul politic al Ariannei pare să nu fie încă scris.

Acesta este un nou pas înainte în cariera sa politică, care a presupus întotdeauna lucrul alături de sora sa mai mică. Și mai sunt cei care, nu de azi, vorbesc despre o posibilă candidatură în următoarea rundă electorală utilă: cea a alegerilor europene din 2024

Sursa: La Stampa/ Rador/ Traducerea: Oana Avram

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Tutile Di Italia. Acele Sorele Shoshokare.