G4Media.ro

Ski la Straja: A fost inaugurată parcarea nouă cu 250 de locuri…

sursa foto: Facebook/ Complex Montana

Ski la Straja: A fost inaugurată parcarea nouă cu 250 de locuri la baza pârtiei

O parcare cu aproape 250 de locuri a fost inaugurată, luni, la baza telegondolei care urcă în staţiunea Straja din Valea Jiului, transmite Agerpres. Investiţia, derulată în baza unui parteneriat între Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara şi Primăria Lupeni, este extrem de așteptată de pasionații sporturilor de iarnă, pentru care accesul la pârtie cu tot echipamentul de ski era un coșmar.

Parcarea este situată în zona Agrement, la staţia de plecare a telegondolei care urcă în Straja. Pe o suprafaţă de 5.526 de metri pătraţi, constructorii au amenajat 247 de locuri de parcare, precum şi infrastructura logistică necesară.

„Turiştii care vor veni în această iarnă în staţiunea Straja nu se vor mai confrunta cu problema lipsei locurilor de parcare. Toate investiţiile publice coincid cu strategia de dezvoltare a judeţului Hunedoara. De aceea, în 2020, consilierii judeţeni au aprobat acest proiect de importanţă vitală pentru Valea Jiului”, a spus administratorul public al judeţului Hunedoara, Costel Avram.

Valoarea totală a investiţiei este de 1,5 milioane de lei, iar fondurile au fost alocate din bugetul CJ Hunedoara.

Staţiunea Straja din Valea Jiului este vizitată anual de mii de turişti iubitori ai sporturilor de iarnă datorită calităţii şi întinderii pârtiilor de schi, a căror lungime totalizează peste 25 de kilometri, transmite Agerpres. (sursa foto: Facebook/ Complex Montana)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Are bariera cu scanare de certificat? Daca nu, nu e buna.

 2. G4media, cenzurati si stergeti mesaje la greu care nu sunt pe placul USL2.0 & Grivco… 🙁 O sa fie multa liniste in lunile in care urmeaza, prietenii stiu de ce…

 3. Alo, Redacția!
  Se cheamă „schi”… dăcât.
  Mai dășchideți și voi DOOM-ul ăla despre care pomeniți într-o știre de azi.
  Aș fi înțeles oarecum dacă era o știre tradusă, că vă fură engleza, dar așa… e o mostră (nu „monstră”) de incultură și analfabetism funcțional.

 4. Nu trebuie deschisa nicio pârtie din tara pana ce molăul nu face o tură

 5. Eheiiii nu mai e vreme bună de golf. Se mută Johannis pe pârtie!

 6. Răspuns pentru dou… Dacă tăceai, deștept rămâneai… deschide dexonline.ro și mai documentează-te….