G4Media.ro

Sibiu, încă un atac PSD la adresa PNL. Social-democrații îi acuză pe…

Sibiu, încă un atac PSD la adresa PNL. Social-democrații îi acuză pe liberali că au intrat în vacanță de Ziua Unirii

Organizaţia judeţeană a PSD îi acuză pe liberali şi pe prefectul Mircea Creţu că au sărbătorit mai devreme cu aproape o săptămână Ziua Micii Uniri, din cauză că acum „mai-marii oraşului sunt plecaţi în minivacanţe”, fapt pe care social-democraţii îl descriu drept „o ruşine”, transmite Agerpres.

Este ultimul dintr-un șir mai lung de atacuri ale PSD la adresa PNL în ultima săptămână.

„Sperăm ca Partidul Naţional Liberal Sibiu să înceapă să respecte istoria şi eroii neamului românesc. Să sărbătoreşti anticipat Ziua Micii Uniri în 18 ianuarie, cu şase zile înainte de data la care s-a înfăptuit Unirea Principatelor, să dansezi Hora Unirii şi să mergi la spectacole aniversare în altă zi pe motiv că mai-marii oraşului sunt plecaţi în minivacanţă este o ruşine! Din acest motiv, PSD nu a răspuns la invitaţia prefectului şi nu a participat, în 18 ianuarie, la acest simulacru de sărbătoare. Ne exprimăm speranţa că domnul prefect n-o să mai facă astfel de gafe, care aduc atingere demnităţii românilor”, a transmis PSD Sibiu, marţi, printr-un comunicat de presă.

Pe 18 ianuarie, în centrul municipiului Sibiu, în faţa sediului Primăriei, prefectul Mircea Creţu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Marcel Luca, rectorul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, profesorul de istorie Sorin Radu, dar şi studenţi din Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” au sărbătorit Mica Unire şi au încins o horă.

Conform imaginilor publicate de către Prefectura Sibiu, la evenimentul din 18 ianuarie dedicat Unirii Principatelor au mai participat şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Tiberiu Ivancea, dar şi liderul USR Sibiu, consilierul judeţean Ruxandra Cibu Deaconu.

La solicitarea AGERPRES în legătură cu poziţia PSD Sibiu de marţi, purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Gabriela-Elena Luca, a precizat: „Fiind zi de sărbătoare, nu intrăm în polemică cu nimeni”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

  1. Mesajul adevarat al PSD: Noi cu pancardele ei cu vorbele !

  2. Galceava nimicurilor!

  3. Sibiul e praf de cand este condus de ciuma galbena.

  4. Dacă psd exista în sibiu, nu mai exista sibiu

  5. Nu ești în stare să îți alegi un nickname că lumea”Gggt” , și vorbești tu de Sibiu și PSD? Ești varza total! Dacă ești o slugă PNL ista ,taci din gura și nu mai vorbi că ești plecat cu plugușorul! Ești din Sibiu de vorbești? Daca DA, înseamnă că ești rupt total de realitate,slugă a lui madam Țurcan cu firma ei de salubritate SOMA,cu prețuri exorbitante!!! Slugă de 2 lei!