G4Media.ro

Sibiu: Focare de COVID la casa județeană de asigurări de sănătate și…

Sibiu: Focare de COVID la casa județeană de asigurări de sănătate și la două fabrici

Direcţia de Sănătate Publică Sibiu monitorizează în prezent trei focare de infecţie cu SARS-CoV-2 la nivelul judeţului, relatează Agerpres.

Potrivit DSP Sibiu, la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate sunt 12 angajaţi pozitivi, iar în cazul a şapte contacţi s-a dispus măsura de carantină la domiciliu, focarul fiind identificat în 14 septembrie.

Un alt focar a fost raportat la o companie furnizoare de echipamente industriale din Şura Mică, unde s-au înregistrat cinci angajaţi pozitivi, iar pentru şapte contacţi s-a dispus carantina la domiciliu.

Miercuri, a fost identificat un alt focar – la o companie producătoare de articole de voiaj şi marochinărie din Sibiu: şapte angajaţi pozitivi, iar pentru opt contacţi s-a dispus măsura de carantină la domiciliu, mai informează sursa citată.

Conform ultimei informări a Prefecturii Sibiu referitoare la situaţia pandemiei în judeţ, miercuri dimineaţă erau spitalizate 124 de persoane confirmate cu COVID-19, dintre care 12 la ATI. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 83 de noi cazuri de infecţie cu COVID-19, din 615 teste efectuate, iar Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, are în monitorizare un număr de 894 persoane aflate în carantină şi un număr de 280 persoane în izolare.

Rata de infectare de la nivelul judeţului se situează miercuri la 0,93 la mia de locuitori, iar în municipiul Sibiu de 1,36 la mia de locuitori, cu 231 de cazuri active.

Sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.