G4Media.ro

Serviciul de probațiune Vaslui cere anularea suspendării executării pedepsei în cazul deputatului…

Sursa foto: Pixabay

Serviciul de probațiune Vaslui cere anularea suspendării executării pedepsei în cazul deputatului PNL Dan Bordeianu și a soției sale, condamnat definitiv la 2 ani și 8 luni în 2018, cu un termen de supraveghere

Serviciul de probațiune Vaslui cere anularea suspendării executării pedepsei în cazul deputatului PNL Dan Bordeianu și a soției sale, condamnat definitiv la 2 ani și 8 luni în 2018, cu un termen de supraveghere, conform portalului instanțelor.

Conform Adevărul, Dan Bordeianu a fost condamnat definitiv la 2 ani şi 8 luni închisoare cu suspendare sub supraveghere, după ce iniţial a primit 3 ani de închisoare, fiind găsit vinovat de săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu. Fostul deputat a fost obligat să urmeze un program de reintegrare socială şi să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii la Primăria Huşi sau la Protecţia Copilului.

Totodată, soţia lui Dan Bordeianu, Nicoleta, a fost condamnată definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, fiind la rându-i obligată să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii şi să urmeze un program de reintegrare socială derulat de serviciu de probaţiune.

Conform Adevărul, Dan Bordeianu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului General în august 2015 după ce societatea familiei sale s-a angajat să execute o serie de lucrări pentru alimentarea cu apă în comuna Deleni, judeţul Vaslui, care nu au mai fost finalizate sau au fost neconforme, cauzând un prejudiciu de patru milioane de lei.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...