G4Media.ro

Șeful PSD Mureș, Vasile Gliga, s-a retras de la conducerea organizației județene…

Șeful PSD Mureș, Vasile Gliga, s-a retras de la conducerea organizației județene de partid. Noul președinte al PSD Mureș este fiica lui Gliga, Dumitrița

Preşedintele PSD Mureş, Vasile Gliga, a anunţat, miercuri, că s-a retras de la conducerea organizaţiei judeţene, iar Consiliul Politic Naţional al PSD a hotărât să o numească preşedinte interimar al filialei pe Dumitriţa Gliga, fiica acestuia, transmite Agerpres.

Organizaţia Mureş a Partidului Social Democrat, a anunţat, miercuri, într-un comunicat de presă, că preşedintele în exerciţiu, Vasile Gliga, s-a retras din funcţie şi că va rămâne un membru activ al partidului.

„Am decis azi să fac un pas important pentru organizaţia Mureş a PSD şi pentru un viitor mai performant al comunităţii în care am crescut şi în care trăiesc, judeţul Mureş. Am decis că este probabil cel mai bun moment să las generaţia nouă să confirme valorile în care ei cred, valorile spre care societatea de azi se îndreaptă. Este un pas firesc pentru organizaţia judeţeană, pentru ca valorile tinerei generaţii să poată ieşi şi străluci în anii ce urmează”, a declarat Vasile Gliga, la finalul Consiliului Politic Naţional al PSD.

Potrivit comunicatului de presă, dată fiind situaţia dezvoltată la nivel judeţean şi în virtutea încrederii acordate de membrii Consiliului Politic Judeţean al PSD Mureş de a deschide lista de candidaţi la Camera Deputaţilor, „Consiliul Politic Naţional al PSD a hotărât azi, 21.10.2020, să o numească preşedinte interimar al PSD Mureş pe Dumitriţa Gliga”.

„Schimbarea de generaţii şi de mentalităţi este o etapă normală în viaţă, într-un partid sau în viaţa oricărei societăţi din lumea aceasta. Asta se întâmplă şi la PSD Mureş şi se numeşte normalitate. Vreau să îi mulţumesc lui Vasile Gliga pentru educaţia primită, pentru cultul muncii şi respectul pentru ceilalţi pe care mi le-a insuflat, pentru implicarea necondiţionată în viaţa comunităţilor locale şi rezultatele remarcabile obţinute în cadrul partidului. Privind spre viitor, doresc să mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut şi care mi-au acordat votul şi încrederea în campania care tocmai s-a încheiat, mulţumesc organizaţiilor din cadrul PSD Mureş pentru susţinerea acordată de a deschide lista de candidaţi la Camera Deputaţilor. Sunt convinsă că suntem o echipă puternică, unită, cu mulţi oameni foarte valoroşi”, a afirmat Dumitriţa Gliga.

CPN al PSD a validat, miercuri, listele candidaţilor PSD Mureş pentru Senat şi Camera Deputaţilor. La Senat lista este deschisă de dr. Leonard Azamfirei, rectorul UMFST Târgu Mureş, iar la Camera Deputaţilor primul loc este ocupat de Dumitriţa Gliga, în timp ce preşedintele Comisiei de Sănătate a Camerei, dr. Florin Buicu, este al doilea, iar deputatul Dinu Socotar este al treilea.

Foto: Dumitrița Gliga / Sursa: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Nu e potrivita pentru nicio societate comerciala privata,mica sau mare.Sunt lipiti de bugetul statului ca capusele.Dca au apucat sa si prinda ventuzele pe banii publici nu le mai desprinzi .Asta l o pregati pe fi su dupa care vine nepotul,adica stranepotul lui gliga batran!
  Credeam ca ardelenii sunt altfel.Cacofonia din text este asumata si este pentru muierea asta!

 2. Dumitrita tatii, moștenitoare de filiale si viitoare parlamentareasa la Republica Bananiera Romanika :((((((((, cică are 3(trei) facultăți: prima a fost faimoasa”Dimitrie Cantemir”, filiala Cluj(🤣), in paralel a facut 10 ani intr-unul la Jurnalism la Babes, după care s-a întors la Dreptul de la Cantemir, în paralel cu SNSPA master sau ce-o fi ăla.
  In tot acest timp, ea e femeia-minune-geniu ptr că lucra ptr.Radio Tg.Mures si era si directoreasa de marketing la firmele lui tati.
  Apoi, a zis că mai trebuie să învețe:)))) si a facut o chestie economică la nemaipomenităa Universitate Petre Maior din Tg.Mures, în paralel cu celebrul Colegiu de Apărare Națională. Tot în timp ce avea 2 slujbe.
  Peste toate astea, Dumitrita e si marketareasa sportivă 🤣🤣🤣.
  Si colaborator extern al Senatului 🤣🤣🤣🤣
  Plus se ocupă cu Externele la PSD Mures, filiala Reghin.🤣 Toată povestea, comandată de pesede-scrie la final, pe un site numit zi-de-zi. Pe o altă chestie sponsorizata, viselenuauternenlimita, aflăm că Dumitrita crede că faimosul Colegiu de Aparare e cea mai tare chestie politico-militara românească. PS: tatăl Dumitritei are interdicție de a candida.

 3. Nu sânt două zile de când am comentat fenomenul în general.O altă feudă lăsată moștenire de baronul îmbătrânit în rele.Se potrivește peste tot, de la locale la spitale și de la școli, la secții de spital sau tribunale.Fanar.

 4. Feudalismul socialist si dinastiile social-democrate.

 5. tati ii da bani, tati o face femeie. de succesuri:) un rahat plutitor psd mures, vremurile mafiei rosii au apus.

 6. reghinul la putere. daca tac-su e escroc dovedit.

 7. colegiul de aparare e pentru violatori? la ce ii foloseste la tipa?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.