G4Media.ro

Șefa Spitalului județean Sibiu a demisionat după ce vicepremierul Turcan a anunțat…

Sursa foto: Facebook Liliana Coldea

Șefa Spitalului județean Sibiu a demisionat după ce vicepremierul Turcan a anunțat că Ministerul Sănătății i-a trimis Corpul de control

Managerul Spitalului Județean din Sibiu, Liliana Coldea, a demisionat astăzi din funcție, la doar câteva ore după ce vicepremierul Raluca Turcan a anunțat public că Ministerul Sănătății a trimis Corpul de control la unitatea sanitară, anunță publicația Turnul Sfatului. Turcan îi ceruse încă de vinerea trecută să demisioneze, pe motiv că nu ar fi utilizat un aparat PCR, dar Liliana Coldea a refuzat să plece, până astăzi.

Consiliul Județean Sibiu a anunțat azi că a înregistrat cererea de demisie a managerului Spitalului Clinic Județean.

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat miercuri, pentru Agerpres, că Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, condus de directorul Liliana Coldea, este verificat de Corpul de control al Ministerului Sănătăţii. „Confirm că este Corpul de control la Spitalul Judeţean. Voi face alte comentarii după primirea datelor în urma anchetei”, a explicat vicepremierul Raluca Turcan.

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, luni, pentru Agerpres, că „etapele procedurii de demitere” a Lilianei Coldea „durează mai mult decât o demisie”.

„Am cerut, săptămâna trecută, vineri, demisia managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sibiu. Revin astăzi (luni n.r.) cu aceeaşi fermă solicitare. Am constatat cu toţii deficienţele manageriale de la Spitalului Judeţean, dar etapele procedurii de demitere durează evident mai mult decât o demisie. Cu actualul management al Lilianei Coldea, sistemul sanitar din Sibiu va avea mult de suferit. Spitalul Judeţean este, fără îndoială, cea mai importantă unitate sanitară într-un oraş şi într-un judeţ cu o rată mare a infectărilor. Este o demisie pe care Liliana Coldea nu mi-o datorează mie, ci sibienilor şi mai ales pacienţilor care au trecut prin Spitalul Judeţean. Este inacceptabil ca munca medicilor buni să fie compromisă, încrederea în spital zdruncinată, iar sănătatea şi viaţa pacienţilor puse în pericol din cauza deficienţelor de management”, a precizat Raluca Turcan.

Sursa foto: Facebook Liliana Coldea

Citește și:

Turcan a anunţat anchetă a Corpului de control al Ministerului Sănătății la Spitalul Judeţean Sibiu după ce managerul a refuzat să demisioneze

USR PLUS solicită conducere militară la DSP și Spitalul Județean Sibiu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

6 comentarii

  1. A ajuns botosaniul sa faca legea la sb! Prosti mai sunt si molaii astia de sibieni!
    stati linistita d-na turcan, ca nu mai pupati voturile noastre, clica USL-ista e la cosul de gunoi al istoriei. Ne-am lamurit de ce sunteti in stare!

    • Ce trist si cu libertatea asta de exprimare, frate, au ajuns toti stolo-jenii sa poata scrie stupiditati in texte publice…. Ne-ar fi bun un filtru pe-aci, unul din acela care sa nu permita publicarea unor randuri care nu trec prin minte inainte de a fi scrise….!

  2. In marile dictionare ale lumii, la definitia „divei” ar trebui inserata poza din articol.

  3. si foto a cameliei aia din justitie o fi buna….aia despre care un chior spunea ,,lasa ca te stiu eu bogdan ce poti…,,

  4. Capra bese şi oaia o păţeşte….Doamna Liliana Coldea este cea mai vinovata deoarece Raluca Turcan raspandeste boala nerespectand masurile nici macar in Guvern.

  5. Vreau sa fac un comentariu, dar nu ma pot opri din ras. Ce canalii au ajuns sa conduca tara asta de zevzeci care voteaza mafii gen PSD si PNL.