G4Media.ro

Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei susține că Ucraina a direcționat peste…

Sursa foto: Flickr / Secretary of Defense via Wikimedia Commons

Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei susține că Ucraina a direcționat peste 70 de atacuri cu drone către Crimeea în acest an

Ucraina a direcționat peste 70 de atacuri cu drone către Crimeea în acest an și a atacat, de asemenea, regiunile Krasnodar și Rostov din sudul Rusiei, a declarat secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrușev, relatează The Guardian.

„Țintele, de regulă, sunt instalații de infrastructură energetică și industrială, a căror distrugere sau avariere amenință viața pașnică și sănătatea umană”, a afirmat Patrușev, la o reuniune privind securitatea sudului Rusiei la Krasnodar, potrivit agenției de presă RIA.

Rusia a confiscat și anexat unilateral Crimeea de la Ucraina în 2014 și, de atunci, ocupă regiunea.

În iunie, Ucraina a efectuat atacuri cu rachete asupra a două legături rutiere critice care leagă Crimeea de zonele ocupate de Rusia în sudul Ucrainei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Aha, dar rusia nu ameninta „viata pasnica si sanatatea umana” in ucraina? Si ultima data stiam ca peninsula Crimea este recunoscuta pe tot globul asta al nostru pamantesc, ca fiind parte din Ucraina. Ce treaba aveti voi ce face Ucraina la ea acasa?