G4Media.ro

Secretar de stat PNL despre protestele din educație: ”Puteau să aștepte câteva…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Secretar de stat PNL despre protestele din educație: ”Puteau să aștepte câteva zile, până când această rotativă se înfăptuia” /  ”Noul guvern își putea asuma mult mai bine solicitările profesorilor”

Cătălin Canciu, secretar de stat în Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, profesor și fost inspector școlar general susține că profesorii ar fi trebuit să intre în grevă abia după ce premierul Nicolae Ciucă, președintele PNL, ar fi plecat de la Palatul Victoria și ar fi fost înlocuit cu Marcel Ciolacu, liderul PSD, așa cum prevede protocolul PNL-PSD, transmite De Brăila.

„Nu cred că este… Contextul în care se realizează aceste proteste… Nu cred că își au locul… Nu e momentul! Cu toții suntem conectați, că români, la faptul că în lumea politică românească, la acest sfârșit de mai, va fi o schimbare foarte importantă, acea rotativă. Puteau să aștepte câteva zile, până când această rotativă se înfăptuia, iar noul guvern își putea asuma mult mai bine solicitările profesorilor”, a declarat Canciu.

Nicolae Ciucă rămâne premier până la încetarea grevei, iar rotația premierilor Ciucă-Ciolacu se amână.

Declarația a fost făcută chiar de președintele PNL, după consultări cu PSD, partenerul de coaliție.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. inteleg de la penelist, ca daca profesorii ar fi asteptat rotativa, ar fi avut succes garantat cu un nou guvern. probabil ca da.

  2. După mintea acestui nimeni – ajuns în funcție prin împingere politică, aranjamentele găștilor de politruci sunt mult mai importante decât societatea care le plătește salariile și le asigură bugetul din care ei doar fură.

  3. Nu puteau să aștepte nașii sistemului corupt, nedrept si incompetent să-și facă jocurile, chiar așa ii deranjează cu o grevă?