G4Media.ro

Scenariu pentru reluarea școlii în toamnă: doar o treime dintre elevi vor…

Scenariu pentru reluarea școlii în toamnă: doar o treime dintre elevi vor merge, celelalte două treimi sunt acasă, online – ministrul Nelu Tătaru

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a prezentat luni, la Digi24, unul dintre scenariile pregătite de autorități pentru ca elevii să se întoarcă la școală, în siguranță, la toamnă. El a spus că, în acest moment, nu consideră necesară amânarea începerii noului an școlar, potrivit postului de televiziune.

Scenariul menționat de el: o treime dintre elevi să meargă la școală, iar celelalte două treimi să urmeze cursurile online, de acasă, prin rotație.

„Avem scenarii și pentru o accelerare a numărului de cazuri, dar și pentru o conduită normală, dacă respectăm niște reguli și dacă în două – trei săptămâni o să vedem o cădere a acestei pante”, a spus, între altele, Tătaru.

Citește mai mult pe EduPedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. La scenarii si minciuni nu va intrece nici Dracul.

  2. Ca de obicei ansamblul societatii nu se vede. Privim un singur aspect, cu ochelari de cal.
    Ce vor face parintii celor 2/3 care sunt propusi pentru on-line: stau acasa (si leafa?), lasa copii de scoala primara sau gradinita singuri, apeleaza la bunici (care, conform altor declaratii, ar trebui evitati)?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.