G4Media.ro

Salvamontiștii voluntari brașoveni, intervenție la un accident rutier / ”Experiența dobândită la…

Sursa foto: Facebook / Salvamont Brașov

Salvamontiștii voluntari brașoveni, intervenție la un accident rutier / ”Experiența dobândită la intervențiile numeroase la care au participat si-a spus cuvântul”

Un grup de salvamontiști voluntari de la Salvamont Brașov au intervenit în urma unui accident rutier produs în Brașov și au acordat primul ajutor șoferului, rănit după ce mașina pe care o conducea s-a izbit într-un gard.

Anunțul a fost făcut luni pe pagina de Facebook a Salvamont Brașov.

”În această dimineață, în timp ce se îndreptau spre Iași, salvatorii montani voluntari din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Brașov, serviciu aflat în subordinea Consiliului Județean Brașov, au observat un accident rutier în urma căruia un autoturism a intrat într-un gard. Salvamontiștii au oprit imediat și fără să ezite s-au deplasat către mașina avariată, iar experiența dobândită la intervențiile numeroase la care au participat si-a spus cuvântul. Aceștia au evaluat imediat situația și i-au acordat primul ajutor calificat șoferului până când au sosit echipajele de intervenție!

Ne mândrim cu voluntarii noștri și îi felicităm pentru inițiativă, implicare și în egală măsură modestie, trăsături definitorii ale unui salvator adevărat!”, scrie pe pagina de socializare.

Sursa foto: Facebook / Salvamont Brașov

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. I-au acordat primul ajutor adică l-au acoperit cu o pătură! Deh, Salvamontiști…. S-au gândit să nu răcească!

    • Ar fi putut avea leziuni care sa nu permita deplasarea sau mutarea. Depinde de multe variabile.