G4Media.ro

S-au închis toate centrele de vaccinare anti-COVID din municipiul Brașov. Vaccinuri se…

sursa foto: Pixabay

S-au închis toate centrele de vaccinare anti-COVID din municipiul Brașov. Vaccinuri se mai administrează la medicii de familie și în spitale

În municipiul Brașov s-a închis și ultimul din cele patru centre de vaccinare deschise aici, anunță Bună Ziua Brașov.  Braşovenii mai au la dispoziţie pentru vaccinarea anti-COVID cabinetele medicilor de familie şi punctele de vaccinare de la Spitalul Militar şi de la mai multe clinici private.

Primăria Braşov a anunţat luni, 16 august, că ultimul centru, cel de la Căminul pentru Persoane Vârstnice a fost închis în 15 august. De asemenea, şi-a încetat activitatea şi punctul de vaccinare din Piaţa Sfatului, care funcţiona doar în weekend-uri. În total, la cele patru centre deschise de Direcţia de Sănătate Publică şi Primăria Braşov şi-au desfăşurat activitatea 310 persoane – asistenţi medicali, medici, registratori.

Potrivit datelor DSP Braşov, numărul total al dozelor de vaccin împotriva virusului SARS-COV2 administrate la nivelul municipiului Braşov este de 201.868. În judeţul Braşov, sunt 320.390 de doze administrate.

Locuitorii municipiului Braşov se mai pot vaccina la 53 de medici de familie, la câteva clinici private şi la Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria”.

sursa foto: Pixabay

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Este o masura care stimuleaza vaccinarea…….

  2. Hai și cu restul „centrelor de injectare” din țară.

    • Sa inchida domne’ centrele de vaccinare si sa deschida macar un centru de infectare controlata(tot imunizare e) cu premii garantate. Sa vedem cati sosoci cu „nu exista virusul” sau e „doar o raceala” se prezinta la imunizare. Toti lătrăii vor fi absenti.

  3. El control de la información no permite diferenciar la paja del trigo, por lo tanto el mensaje final no es el cierre de los centros, sino los nuevos centros específicos. Jamás querrán perder el control de la población.

  4. Pacat.

  5. …defi nu suntem chiar o națiune de prosti, asa cum spun unii. Bravo.