G4Media.ro

Rusia susține că a efectuat „atacuri masive cu rachete” asupra rețelei energetice…

Sursa foto: Facebook / MoD Russia (Минобороны России)

Rusia susține că a efectuat „atacuri masive cu rachete” asupra rețelei energetice a Ucrainei pentru a „opri furnizarea de arme occidentale”

Ministerul rus al Apărării a recunoscut că a efectuat „atacuri masive cu rachete” asupra infrastructurii energetice din Ucraina – și a susținut că a făcut-o pentru a „opri furnizarea de arme occidentale”, relatează Sky News.

Potrivit agenției ruse de știri de stat RIA, ministerul a declarat că atacul a împiedicat furnizarea de arme, inclusiv cele trimise de NATO, către linia de front din Ucraina.

Loviturile au avut loc în ultimele 24 de ore, iar ministerul a precizat că au lovit și „obiective din industria de apărare ucraineană”.

Anunțul vine după ce operatorul energetic de stat ucrainean Ukrenergo a declarat că rețeaua electrică a țării a suferit „pagube semnificative” în urma unui atac „masiv” cu rachete rusești de joi.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

18 comentarii

 1. Știrea asta văd că este doar pentru ruși, ucrainienii n-au aflat încă de atac!

  • Au lansat ieri 54 de rachete kinzal doar că din fericire Ucraina a doborât 47 din acestea.

  • #volodea.. greșești…. vine acum flo.cea și ne spune exact câte centrale au distrus,câte rachete s au tras cum îl cheamă pe artilerist!….simfonii le știu pe toate!

 2. Pai cum au oprit livrarea de arme, veneau pe cablul de curent?

  • Propaganda rusa e la fel de beata ca cei care o enunta.
   Tu observi bine : ce are s..a cu prefectura ?

  • E la fel de beată și de pro asta, precum cei ce o enunță și cei ce o asculta…așa sunt rușii, nu poți să te superi pe ei. Deja ne-am obisnuit

 3. Dacă mă cert cu nevasta, mă apuc să-mi bat copilul. Cam așa vine.

 4. #volodea.. greșești…. vine acum flo.cea și ne spune exact câte centrale au distrus,câte rachete s au tras cum îl cheamă pe artilerist!….simionii și sosocii le știu pe toate!

 5. De parca armele se livreaza prin reteaua electrica.

 6. ruznacii cred ca ucrainenii primeau armele pe la gaurile de la priza, nu? de aia le ataca centralele electrice, sa nu mai transmita curent la priza…

 7. Din ce vad eu rusii spun ca au lovit ceva, ucrainienii ca au lovit altceva ori inclin sa-i cred pe ucrainieni pentru ca infrastructura de electricitate afectata nu are cum sa perturbe furnizarea de armament, ucrainienii folosesc locomotive diesel nu electrice pentru transport de arme :). Oricum toate declaratiile rusilor daca nu v-ati prins pana acum sunt pentru uz intern nu extern si asa au fost de cand a inceput razboiul.

 8. De ce au urcat Panțirele pe bloc cu macaraua? Ca să se încarce de la fulgere.

 9. Si a functionat de minune, sa moara mama 🤣🤣

 10. Știrile sunt știri, dincolo de ele și de tragediile aduse de ele desore razboi, DUPĂ acest război, Ucraina sau din Ucraina mai bine zis, rămâne o ruină, dincolo d aceste ruine, ce le mai rămâne ucrainenilor după achitarea armamentelor primite !!!!!!!!!!!,’din țara lor. O problema extrem de complexă. Va rog sa nu-mi cenzurati comentariul.

 11. Voi, suferiți de o boală mai gravă decât COVIDUL, boala cenzurari comentatiilor, o boală periculoasă care încalcă dreptul la exprimare, in termeni onești și fără calomnii.

 12. Am trimis un comentariu foarte la obiect care privește viitorul si al Ucrainei și al ucrainenilor, care este motivul suprimării lui ?.

 13. Revin cu întrebarea asupra interzicerii comentariului meu, de ce ?, pentrucă întreabă ce le mai rămâne ucrainenilor după …..

 14. Foarte exacte informatiile tale de unde te mufezi ?