G4Media.ro

Rusia: Propunere legislativă privind introducerea unor amenzi de până la 1 milion…

Sursa foto: Duma.gov.ru

Rusia: Propunere legislativă privind introducerea unor amenzi de până la 1 milion de ruble pentru promovarea schimbării de sex

O Comisie a Dumei de Stat a aprobat luni un amendament privind responsabilitatea administrativă pentru promovarea schimbării de sex, prin care se propune o amendă de până la 1 milion de ruble (circa 16.000 de euro) în această situație, potrivit agenției rusești de presă Interfax.

Amendamentul prevede răspunderea pentru promovarea schimbării de sex, exprimată prin difuzarea de informații sau efectuarea de acțiuni publice menite să creeze atractivitatea schimbării de sex sau prin impunerea de informații despre schimbarea de sex care trezesc interesul pentru acest subiect.

Acest lucru va atrage după sine impunerea unei amenzi administrative pentru cetățeni în valoare de la 50.000 la 100.000 de ruble; pentru funcționari – de la 100 de mii la 200 de mii de ruble; pentru persoanele juridice – de la 800 de mii la un milion de ruble sau o suspendare administrativă a activităților pentru o perioadă de până la 90 de zile.

Amendamentul a fost prezentat de Alexander Khinshtein, președintele Comitetului pentru politica informațională din Duma de Stat, la a doua lectură a proiectului de lege privind răspunderea pentru propaganda LGBT, pedofilie și diseminarea unor astfel de informații în rândul minorilor.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

10 comentarii

 1. Ce încearcă Rusia să ascundă cu aceste legi ridicole?

  • Faptul ca esti un rus frustrat pe romani

  • Fapt: Rusia nu e în stare să înfrângă Ucraina.

  • @Ruslan dovedeste ca nu esti rus si taie-ti p.wla si bagati-o in @nuus!

  • Incearca sa ascunda faptul ca vor sa previna anumite probleme destul de complicate care pot aparea in urma promovarii.
   Cine doreste sa stea in bataia vantului, nu are decat, ei nu vor. Pentru familiile cu putini copii, probabilitatea ca aceste efecte negative sa apara este foarte mica.
   Calculul initial al celor care promoveaza ideea a fost facut gresit in cazul domnului Musk de exemplu care are 10 copii, iar acum incearca sa evidentieze doar lucrurile negative despre dansul.
   Rusii au vazut ce s-a intamplat din cauza promovarii alcoolului. Nu vor sa intre in faza de tratare, cand pot preveni. E mult mai ieftina preventia, decat tratamentul.

  • Extraterestule, sancțiunile puse Rusiei sunt aproape zero, nu se respecta, plus că rușii sunt obișnuiți să trăiască foarte modest.Au asigurate energia și hrană din propria țară,Rusia fiind bogata in resurse.Cei bogați își asigură luxul de care au nevoie din afara țării,iar mujicii pot trai și fără el.Fara o blocada impusă de toată lumea ,Rusia merge înainte.

 2. @Ruslan! Adica pentri tine este normal, sa iti tai vulva, si sa infigi in loc un penis? Iar Rusia se lupta cu tot NATO, Ucraina este doar interfata de sacrificiu. Defectul rusilor este ca sunt perseverenti. Sunt in stare sa stea pe front si 100 de ani.

  • Mai taie din ele, dale dreacu!
   Rusia nu isi permite sa stea in razboi 3 ani de zile la ce sanctiuni au.

  • mai incet cu pianul pe scari !
   rusi perseverenti ? ala e defectul lor ? in WW2 au supravietuit doar pentru ca USA si GB au incaltat, hranit si inarmat peste 10 MILIOANE DE SOLDATI RUSI ! peste 17.500 avioane, 20.000 blindate, peste 400.000 camioane si jeep-uri, peste 25 MILIOANE de tone de munitie si mai mult de atat combustibil si alimente, peste 2000 locomotive si 12.000 vagoane !
   in 1944 90% din camioanele armatei rosii erau primite de la americani !
   ce zici de barbari, hoti, alcoolici (7 din 10 barbati rusi mor din cauza alcoolului), campioni la violenta domestica (8 din 10 rusi si-au bagat sotia sau copiii cel putin o data in spital) !!!
   cand iti aperi familia e una cand te duci sa mori ca putin sa iti mai fure cateva zeci de miliarde in timp ce odraslele lui, ale lui Peskov, Lavrov, Soloviev, Shoigu se distreaza in occident sau fac misto in Moscova de recrutii rusi trimisi sa moara cu veste anti-glont din carton !

   cam cate zeci de mii de morti zici ca mai persevereaza ? ca deja 80.000 din aia 300.000 de recruti deja sunt ori ingrasamant ori au dezertat ! iar pentru restul nu au uniforme si hrana sa ii trimita pe front pe post de miei de sacrificiu.

 3. Înseamnă că-i problemă mare în Rusia cu schimbarea de sex, dacă trebuie puse amenzi.