G4Media.ro

Rusia a pierdut în Ucraina mai mulți soldați decât au fost uciși…

Sursa foto: ANATOLII STEPANOV / AFP

Rusia a pierdut în Ucraina mai mulți soldați decât au fost uciși în cei 20 de ani de război din Vietnam

Rusia a pierdut mai mulți soldați în timpul războiului său de opt luni cu Ucraina decât SUA în timpul războiului cu Vietnamul, potrivit unor cifre recente, citate de Sky News.

Datele publicate de autoritățile ucrainene indică faptul că aproximativ 65.320 de soldați ruși au murit în timpul conflictului. Aceste cifre nu pot fi verificate în mod independent.

Între timp, Fondul Memorial al Veteranilor din Vietnam estimează că aproximativ 58.000 de bărbați și femei au fost uciși sau au fost declarați dispăruți în misiune în timpul războiului prelungit prin procură, care a avut loc în perioada 1955 – 75.

 


 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. cand esti mujic prost si te mai si mandresti cu asta …
  intradevar in rusia nimeni nu crede, nici macar familiile mortilor !
  ca nu le-a dat voie putin si ca atare nu exista nici morti nici raniti in „operatiunea speciala” !
  pana nu vor denazifica ucrainienii si cele 300.000 de handicapati mujici nou inrolati cu forta, nu vor pricepe rusii ca vor pierde razboiul, mai devreme sau mai tarziu.
  cand va ajunge rusia mai rau decat coreea de nord si vor fi doar o noua provincie a chinei poate se vor trezi dar prea tarziu.

 2. Tare asta! Hai sa puneți botul, tovarăși useristi!!!!

 3. Slava Okraeeeena. Cei mai tari din parcare, hai cu banii de la UE si US mai repede ca nu prea mai merge contraofensiva de pe hartie.

 4. Total fals. A zis rusul ala cu capul mare care vana reni si e sefu la armata acum, ca doar 5 mii ai pierit, restul pana la vreo 60.000 or fi fost rapiti de extraterestrii, sau au devenit ingrasamant natural.

  Rusia nu minte niciodata.

 5. Are balta peste ,si ii pare nimanui rau(cu exceptia a vreo 60.000 de familii care asteapta si acum o Lada noua,dar pentru ca nu a murit niciun rus in razboi,nu se califica).
  Si probabil vor mai exista ceva pareri de rau cand va avea loc o mobilizare de pe statele de plata pentru postaceala putinista. Parerea de rau ,nu a romanilor,ci a shobolanilor cu cetatenie romana aflati pe acele liste.