G4Media.ro

Restricţiile împotriva COVID-19 se ridică în Bulgaria începând de azi /Autoritățile recomandă…

Sursa foto: rawpixel.com

Restricţiile împotriva COVID-19 se ridică în Bulgaria începând de azi /Autoritățile recomandă purtarea măștii în continuare în spații închise sau aglomerate

Restricţiile împotriva COVID-19 se ridică în Bulgaria, începând de la 1 aprilie,transmite postul public de radio din Bulgaria, citat de Rador.

Ministerul Sănătăţii de la Sofia a precizat că rămân în vigoare recomandările privind purtarea măştilor de protecţie în spaţii aglomerate, în spitale, transportul public, păstrarea distanţei şi vaccinarea împotriva coronavirusului.

Inspectorul şef în sectorul sănătăţii publice din Bulgaria, prof. Anghel Kuncev, a recomandat în continuare respectarea măsurii de distanţare fizică şi purtarea măştilor în spaţii închise.

Punctele de imunizare şi secţiile pentru tratarea COVID-19 din spitale rămân deschise. Ministerul Educaţiei a anunţat că elevii revin în şcoli, cursurile în format online putând fi organizate pentru o perioadă de încă 30 de zile doar pentru elevii care din motive de sănătate şi din alte motive întemeiate, nu se pot întoarce în bănci.

În ciuda ridicării restricţiilor, ministrul sănătăţii a avertizat că îşi menţine dreptul de a introduce măsuri restrictive, dacă va fi necesar.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Ce înseamnă să te pxsi pe ei de rusofili, acționezi cu cap când statul nu este ciuruit de trădători! Felicitări Bulgaria!

  2. Alti neinjectati care miraculos, au murit toti ca nu s-au injectat. 🤣 Asa frauda ca masurile si injectiile astora, mai rar.