G4Media.ro

Restricţii de staţionare pe malurile râului Dâmboviţa din mai multe localități, unde…

Foto: ISU

Restricţii de staţionare pe malurile râului Dâmboviţa din mai multe localități, unde se aşteaptă creşteri de debit datorate unei deversări controlate de la Hidrocentrala Rucăr, anunță ISU Argeș

Pompierii din Argeş anunţă restricţii de staţionare pe malurile râului Dâmboviţa, în mai multe localităţi, unde se aşteaptă creşteri de debit datorate unei deversări controlate de la Hidrocentrala Rucăr.

”Se deversează controlat o cantitate importantă de apă de la Hidrocentrala Rucăr în râul Dâmboviţa, fapt care va provoca creşteri de debit, ca urmare a unei avarii apărute din cauza precipitaţiilor. Vă informăm că este interzisă staţionarea şi camparea pe malurile râului Dâmboviţa, de pe raza localităţilor Rucăr, Dâmbovicioara, Dragoslavele, Stoeneşti şi Cetăţeni, precum şi traversarea prin locuri neamenajate”, au transmis pompierii dn Argeş.

ISU Argeş a transmis un mesaj de informare a populaţiei din aceste localităţi, prin sistemul RO-ALERT.

De asemenea, pompierii, alături de jandarmi, poliţişti şi autorităţile locale desfăşoară activităţi de recunoaştere în teren şi informare a cetăţenilor din zonele respective.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...