G4Media.ro

Restricţii de circulaţie în Bucureşti din cauza repetiţiilor pentru parada de Ziua…

Restricţii de circulaţie în Bucureşti din cauza repetiţiilor pentru parada de Ziua Naţională / Vezi bulevardele cu restricții de trafic

Mai multe artere din București sunt blocate astăzi pentru a permite organizarea repetiției pentru ceremonia de Ziua Națională a României, transmite Antena3.ro

Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că pentru pregătirea Paradei Militare Naţionale din data de 1 Decembrie, astăzi se desfăşoară un antrenament general între orele 08.00-15.00, în Piaţa Arcul de Triumf.

Ca urmare, în intervalul orar 06.00-16.00 au fost introduse mai multe restricții de trafic. A fost blocat traficul rutier pe Şos. Pavel D. Kiseleff şi pe străzile adiacente între Piaţa Victoriei, Piaţa Arcului de Triumf şi Piaţa Presei Libere, cu specificaţia că în pasajul de la Piaţa Presei Libere se permite circulaţia doar către Piaţa Montreal.

A fost interzisă și circulația mașinilor pe B-dul Mareşal Constantin Prezan, între Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Arcului de Triumf, precum şi pe străzile adiacente.

De asemenea nu se poate circula pe str. Alexandru Constantinescu, între B-dul Mărăşti şi Piaţa Arcului de Triumf, pe B-dul Mareşal Alexandru Averescu, între B-dul Mărăşti şi Piaţa Arcului de Triumf, precum şi pe străzile adiacente.

Totodată, a fost oprit traficul pe străzile Arh. Ion Mincu, Barbu Delavrancea, Nicolae Ionescu, Ady Endre, Sg. Vasile Dorobanţu, Docenţilor, Mahatma Gandhi, Petofi Sandor, Clucerului, Monetăriei şi pe Aleea Primo Nebiolo.

Nu se circulă nici pe Gheorghe Brătianu, între Arh. Ion Mincu şi Str. Docenţilor, şi pe străzile adiacente către B-dul Aviatorilor. Traficul este blocat și pe Str. Uruguay, între B-dul Aviatorilor şi Şos. Kiseleff, precum și pe străzile adiacente spre cele două bulevarde.

Vezi aici lista completă a restricțiilor și intervalele orare când nu se circulă pe mai multe străzi și bulevarde din Capitală

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. De ce nu isi fac astia repetitiile in cazarma si trebuie sa blocheze orasul o saptamana ?