G4Media.ro

Republica Moldova a semnat un acord de finanțare cu Comisia Europeană prin…

Republica Moldova a semnat un acord de finanțare cu Comisia Europeană prin care va primi un ajutor de 15 milioane de euro pentru combaterea pandemiei

Președintele republicii Moldova, Maia Sandu, a anunțat luni semnarea Acordului de finanțare dintre Republica Moldova și Comisia Europeană privind „Contractul de Reziliență COVID-19 pentru Republica Moldova”, prin care va beneficia de 15 milioane de euro pentru combaterea pandemiei.

„Acest ajutor este foarte important și necesar pentru Republica Moldova. Voi insista ca banii să ajungă în sectoarele care au fost cel mai mult afectate de pandemie: în sistemul medical, agricultură, la întreprinderile mici și mijlocii”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

Maia Sandu a adăugat că va cere instituțiilor să monitorizeze cum sunt alocați acești bani, astfel încât „să ajungă la oamenii care au cel mai mult nevoie de sprijin”.

Citește și:

România, un nou ajutor umanitar pentru Moldova în pandemie. Maia Sandu: Ne punem mari speranțe să ajungă și vaccinul / Aurescu: Suntem cel mai important și cel mai sincer partener al cetățenilor moldoveni

Sursa foto: Maia Sandu / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Ce suma colosala!

  2. Destul de jenant pt un sef de stat cand trebe sa semnezi pt bani din mila altora
    macar e pomana curata
    aleluia, marita ue

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.