G4Media.ro

Republica Moldova a primit un lot de vaccinuri Sinopharm, din China

Republica Moldova a primit un lot de vaccinuri Sinopharm, din China

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunțat, marți dimineața, că a primit o „donație semnificativă” din partea Chinei, constând într-un lot de vaccinuri produse de Sinopharm.

„Republica Moldova a primit astăzi încă o donație de vaccin. Este vorba de un lot de vaccin Sinopharm oferit de Republica Populară Chineză. Este încurajator că țara noastră primește în această perioadă mai multe loturi de vaccin, deoarece asta ne permite să oferim mai multe opțiuni de vaccinare cetățenilor. Suntem recunoscători Chinei pentru această donație semnificativă”, a anunțat Maia Sandu într-o postare pe Facebook.

Maia Sandu îndeamnă, în continuare, cetățenii Repubicii Moldova să se protejeze, purtând mască, să evite grupurile mari și spațiile închise.

„Sunt optimistă că, în curând, pe măsură ce se vaccinează tot mai mulți cetățeni, vom putea învinge pandemia și ne vom putea revedea în siguranță cu cei dragi”, a mai scris Maia Sandu.

Sursa foto: Captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. e vorba de o donatie de 150 de mii de doze sinopharm. in plus, la chisinau au ajuns 100 de mii de doze de coronavac, cumparate direct de la producator.