G4Media.ro

Reprezentanții ”Împreună pentru A8”, noii consilieri onorifici de la Transporturi: Nu o…

Reprezentanții ”Împreună pentru A8”, noii consilieri onorifici de la Transporturi: Nu o facem pentru bani sau funcții, nu suntem remunerați. Au promis ceva și trebuie să demonstreze

Activiștii care s-au implicat în proiectul ”Împreună pentru A8” vor fi numiți, pe rând, consilieri onorifici ai ministrului Transporturilor, Lucian Bode. Primul din acest grup a fost Cătălin Urtoi, vicepreședintele asociației, care va ocupa această funcție pentru următoarele șase luni. Lui Cătălin Urtoi îi va urma Adrian Covasnianu. Grupul activiștilor ”Împreună pentru A8” au transmis, duminică seară, un mesaj prin care au dat asigurări că nu sunt interesați de funcții și bani, drept pentru care nici nu vor fi remunerați de stat pentru perioada în care vor ocupa funcțiile onorifice:

”Nu o facem pentru bani, sau functii. O facem pentru Moldova! Activistii pro autostrada A8 din Moldova au fost numiti prin ordinul Ministrului Transporturilor, Consilieri Onorifici, adica fara a fi remunerati pentru munca prestata. Catalin Urtoi, de profesie inginer constructor hidro, de la asociatia ”Impreuna Pentru A8” va fi primul consilier al Ministrului Transporturilor pe problema A8, pentru o perioada de sase luni, dupa care va fi inlocuit pentru inca sase luni de catre geograful Adrian Covasnianu, de la asociatia ”Moldova Vrea Autostrada”NU vom fi nişte parteneri comozi! Vom fi oneşti, corecţi cu ei, dar nu vom accepta nici un compromis! Au promis ceva şi trebuie să demonstreze că sunt altfel şi că vor să susţină DEZVOLTAREA Moldovei!”, este mesajul transmis duminică de reprezentanții Asociației ”Împreună pentru A8”.

sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Slugile PSD vor minţi în continuare că oamenii ăştia o fac pentru bani/funcţii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.