G4Media.ro

Renumărarea voturilor în statul Georgia confirmă victoria lui Biden

Renumărarea voturilor în statul Georgia confirmă victoria lui Biden

Renumărarea buletinelor de vot în statul Georgia a confirmat victoria lui Joe Biden în alegerile prezidenţiale din SUA, au anunţat joi autorităţile locale, relatează AFP, citată de Agerpres.

Numărarea iniţială indica un avans al democratului de doar aproximativ 14.000 de voturi faţă de rivalul său Donald Trump, un decalaj atât de strâns încât a avut loc o numărare manuală a buletinelor de vot. Decalajul s-a micşorat uşor, Biden având acum cu puţin peste 12.200 de voturi în plus faţă de Trump.

Diferenţa dintre cei doi candidaţi este încă foarte mică şi preşedintele Donald Trump, care contestă înfrângerea sa în alegeri, poate solicita totuşi o nouă renumărare, se precizează într-un comunicat al biroului secretarului de stat al Georgiei, însărcinat cu organizarea alegerilor.

sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Domnilor care conduceti http://www.g4media.ro, aveti curaj sa publicati stirea despre conferinta de presa din 10 noiembrie a echipei Trump? Au prezentat DOVEZILE privind fraudarea alegerilor. Ati fi primii din presa romaneasca! Inca nu exista aceasta stire la noi. Oare de ce?

  Iata linkul la stirea in engleza: https://conservativefighters.org/news/trump-campaign-says-it-has-uncovered-enough-fraud-to-overturn-election-result/

  Si la cea in franceza: https://www.dreuz.info/2020/11/17/elections-americaines-en-temps-reel/2/ /

  Probabil ca veti sterge postarea mea, pentru ca nu sunteti un site liber, asa cum va prezentati!

  • Nea Bazu alea nu sunt stiri sunt fake-uri de pe site trumpiste. O insailare de ineptii. Daca aveau probe mergeau in justitie – dominata de adeptii orangutanului portocaliu- si castigau. Asa au prezentat probe pentru doua adrese gresite. Incapatanarea in a nu vedea realitatea factuala e semn de grava maladie intelectuala – deficit cognitiv accentuat. Realitatea e pe baza de fapte nu pe baza imaginatiei noastre condusa de delirul unui dement ce s-a izolat intr-o bula autista.

  • Oricine poate sa faca un sit si sa puna orice pe el…asta nu inseamana ca sunt dovezi credibile. Sunt convins ca si ei stiu, dar refuza realitatea…este dureros sa vezi ca un om cu o asa responsabilitate refuza sa iasa din bula lui, si din pacate trage in jos toata lumea dupa el…efectele se simpt inclusiv la HongKong

  • Au prezentat niste „dovezi” care nu exista. Pai cum vine asta?

  • „Presa” „noastra” este bought and paid for…

  • Dar ne putem „bucura” ca nu numai la noi este asa. Ce nasol.

  • @Marius Bâzu – Ce te faci, nea Bazu, ca iaca nu ti-a sters postarea g4media… acu’ pe unde scoti camasa?

  • @Marius Bâzu

   As vrea sa fac parte si eu din realitatea paralela a dumneavoastra. Platesc bine, ce fumati?

  • Sursa citata are aceeasi credibilitate ca si Antena 3. Toata mass media mainstream e corupta si ascunde sau deformeaza adevarul, numai sursele de informatie partizane il detin.

   De cind pozitia unei parti intr-un litigiu trece drept adevar? Daca ar fi asa, inchisorile ar fi goale.

   Daca va intereseaza un fact check privind balivernele lui Giuliani:
   https://www.cnn.com/2020/11/19/politics/giuliani-trump-legal-team-press-briefing-fact-check/index.html

   Un numar mare de actiuni in justitie ale echipei Trump au fost respinse. Nicio acuzatie de frauda n-a fost admisa, marea majoritate au fost repinse din lipsa de probe

 2. E da ma , unde te crezi ma , in Turcia.
  Autorule esti trumpist?

 3. Despre softul de alegeri Dominion, folosit in mai multe state intens disputate, care a avut “glitch-uri”, ce au mutat mii de voturi de la Trump la Biden, pe cand scrieti?
  Softul a fost folosit si in alegerile democrate primaries din 2019, si s-au constatat nereguli grave ai atunci, fiind contestat oficial de candidatele Elizabeth Warren, Amy Klobuchar si senatorul Ron Wyden.
  https://www.washingtonexaminer.com/news/democratic-senators-warned-of-potential-vote-switching-by-dominion-voting-machines-prior-to-2020-election%3f_amp=true

  • Acelasi soft „l-a ales” in primul mandat pe orangutanul portocaliu. Atunci era OK?

  • Culmea culmilor, alegeri organizate de catre administratia Trump, iar tot ei sunt cei ce acuza frauda.
   Softul acuzat e acelasi cu care Trump a castigat. Ce ipocrizie, nu?

 4. Ups! Orangutanul portocaliu si mumia italiana au ramas fara munitie si vor trebui sa accepte realitatea Loooooooooooseri!

 5. Pentru comentatorii anonimi tyty si altii (ce curajos esti cand esti anonim!)? Eu vorbeam despre ACTIUNI IN JUSTITIE ALE ECHIPEI TRUMP. Ele au fost anuntate pe acele site-uri pentru ca presa oficiala nu vrea sa dea acele stiri.
  Inteleg ca nu vreti sa acceptati realitatea si va refugiati intr-una paralela. Nu-i nimic, se va pronunta Justitia! Poate atunci se va da stirea.

  • Nu, tu vorbeai despre niste dovezi care nu exista.
   Despre actiunile in justitie, astea sunt nesemnificative in imaginea de ansamblu, ele nici daca ar fi reale (aici se va pronunta justitia) nu ar afecta balanta, datorita numarului mic de cazuri.
   Penibilul situatiei persista in continuare, Trump cere renumararea, iar dupa renumarare este confirmat Biden. Pai cum vine asta? Ce fel de credibilitate mai are Trump? Zero, evident.