G4Media.ro

Recordul iernii la apeluri de urgență pentru Salvamont: 126 de persoane în…

Recordul iernii la apeluri de urgență pentru Salvamont: 126 de persoane în dificultate pe munte

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 126 de apeluri de urgenţă, un record pentru această iarnă, anunță Dispeceratul Naţional Salvamont, citat de Agerpres.

În acest week-end s-a înregistrat un aflux major de turiști în principalele stațiuni montane datorită vremii excelente pentru schiat. Mii de oameni au stat la cozi în stațiunile cu pârtii, iar unii turiști s-au aventurat pe trasee montane fără să aibă echipamentele necesare.

„O nouă zi de foc pentru salvamontiştii din întreaga ţară, solicitaţi să intervină la un număr îngrijorător de mare de evenimente.
În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 126 apeluri de urgenţă, recordul negativ de până acum din această iarna”, se arată într-un comunicat transmis duminică.

Conform sursei citate, cele mai multe apeluri au fost pentru Salvamont Lupeni (20), Salvamont Predeal (12) şi Salvamont Municipiul Braşov (11). Pentru alte 21 de formaţii au fost înregistrate între un apel şi nouă apeluri, potrivit Agerpres. Sursa foto: Salvamont

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Imbecili care se pun singuri in dificultate si pentru care trebuie sa suporte cheltuieli toti cei care nu ajung la munte dar contribuie la bugetele publice din care consuma Salvamont .
    Inconstientii si iresponsabilii trebuie sa plateasca din buzunar toate cheltuielile generate de actiunile lor imbecile .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.