G4Media.ro

Reacția partidului extremist AUR după ce deputatul Dumitru Focșa a fost reclamat…

Sursa Foto: Facebook / George Simion

Reacția partidului extremist AUR după ce deputatul Dumitru Focșa a fost reclamat de soție pentru că ar fi bătut-o: AM demarat o anchetă internă

Partidul extremist AUR anunță că a început o anchetă internă după ce deputatul Dumitru Focșa a fost reclamat de soție pentru că ar fi bătut-o.

”Suntem ferm împotriva oricărei forme de violență fizică sau psihologică. Credem că familia este un sanctuar care trebuie apărat de manifestări agresive, iar autoritățile sunt obligate să cerceteze și să soluționeze neîntârziat acest gen de incident. Juriul de Onoare al Alianței pentru Unirea Românilor a demarat o anchetă internă și va propune o decizie în conformitate cu prevederile Codului de Etică al partidului. În funcție de gravitatea faptelor, sancțiunile pot merge până la pierderea tuturor funcțiilor în cadrul partidului”, anunță departamentul de comunicare al AUR.

Deputatul AUR Dumitru Focșa a fost reclamat joi la poliție de soția sa pentru că ar fi agresat-o. Femeia a primit îngrijiri medicale acasă și a refuzat spitalizarea.

Polițiștii din comuna constănțeană Lumina au fost sesizați joi dimineață la ora 2.00, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său, la domiciliul comun din localitatea Lumina, potrivit unui comunicat al poliției. Surse oficiale au declarat pentru G4Media că e vorba despre soția deputatului AUR Dumitru Focșa, care a reclamat că a fost agresată chiar de acesta. Citește aici mai multe detalii

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Cel putin 80% face AUR. Daca revine si Sosoaca, depasiti cantarul!

  2. Ah, Juriul de Onoare. Credeam ca i-au spus tot SA.

  3. Un partid traditional de batausi! 🤣🤣🤣
    15% e mult daca luati!

  4. Extremisti sunteti voi! Pupi

  5. Pe haurari ar trebui sa i ancheteze un psihiatru și un profesor….sa vadă ce ia manat în lupte coro la corp! Niște animale cu 8 clase! Orice câine de pe strada e mai bun,mai educat și nai deștept decât orice haurar!

  6. E ceva normal pentru membri unui partid sovin provenit ditr-o galerie de fotbal si finantat de Moscova.