G4Media.ro

Rafinăria Lukoil din Ploiești, amendată cu 100.000 de lei de către comisarii…

Sursa: Petrotel.lukoil.com

Rafinăria Lukoil din Ploiești, amendată cu 100.000 de lei de către comisarii de mediu pentru nerespectarea condiţiilor privind monitorizarea emisiilor

Rafinăria Petrotel Lukoil din Ploieşti a fost amendată cu 100.000 de lei în urma unui control al Gărzii de Mediu, după ce comisarii au constatat că unitatea nu respectă condiţiile privind monitorizarea surselor de emisie, relatează News.ro.

Conform oficialilor Gărzii de Mediu Prahova, controlul realizat recent a fost unul planificat.

„Garda de Mediu Prahova a aplicat rafinăriei cu sediul în Ploieşti, str Mihai Bravu, sancţiune contravenţională în valoare de 100.000 lei în urma unui control planificat. Pe timpul verificărilor, comisarii au constatat nerespectarea unor condiţii stabilite prin actul de reglementare cu privire la monitorizarea surselor de emisie atmosferică”, informează, luni, comisarii de mediu pe pagina de Facebook a Gărzii de Mediu Prahova.

În urma verificărilor, instituţia a stabilit măsuri cu termene de realizare şi de respectare a legislaţiei de mediu privind emisiile industriale.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Intr-o zi mi-a spus un vecin ca, dupa ce a alimentat de la aceasta benzinarie, a ramsa cu urme de sange pe maini. o fi de la crimele ruZnachilor in Ucraina?

  2. 2comentarii de o inteligenta iesita din comun!!!😂😂😂!!!
    Cunosti Usr isti dintr o mie!!!

  3. ja ja …aseara ploiestiul mirosea a parfum 🤮