G4Media.ro

UPDATE Putin va vizita miercuri Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite /…

Sursa foto: Kremlin.ru

UPDATE Putin va vizita miercuri Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite / Președintele Iranului vizitează joi Moscova (Kremlin)

Președintele rus Vladimir Putin va vizita miercuri Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite, a anunțat Kremlinul, pentru a consolida legăturile bilaterale și a discuta despre energie și politica regională.

„Președintele Putin va merge mâine într-o vizită de lucru în Emiratele Arabe Unite și în Arabia Saudită”, a declarat marți purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de agenția AFP.

Potrivit lui Peskov, liderul rus va discuta despre relații bilaterale, despre conflictul dintre Israel și Hamas și despre politica internațională.

Președintele iranian Ebrahim Raissi este așteptat joi, 7 decembrie, în Rusia pentru discuții cu Vladimir Putin, a adăugat Kremlinul, într-un moment în care cele două țări, aflate sub sancțiuni occidentale, își consolidează legăturile economice și militare.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Va propune infiintarea PC al Arabiei Saudite si infratirea cu PCUS. Deasemeni echivalarea statului de emir cu cea de prim-secretar regional. Va propune inlocuirea scrierii serpuite de la dreapta la stanga cu alfabetul kirilic.